• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In beeld: Lady Gaga in Versace tijdens de Super Bowl

In beeld: Lady Gaga in Versace tijdens de Super Bowl

Door Esmee Blaazer

6 feb. 2017

Mode

Lady Gaga verzorgde de befaamde halftime show van de Super Bowl 2017 in Houston, Texas. De Amerikaanse zangeres sprong vanaf het dak in een custom-made Atelier Versace outfit het stadion in om bekende hits ten gehore te brengen. Ze droeg een volledig met Swarovski kristallen beklede jumpsuit, een visnet panty en een paar bijpassende laarzen.

Later droeg Lady Gaga een goudkleurig jasje met enorme studs op de schouders over het futuristische zilverkleurige kostuum. De derde Versace outfit van de 30-jarige zangeres bestond uit een wit cropped jasje met gelaagde schouders en een glitterende hotpants.

Tijdens de persconferentie van de halftime show droeg Lady Gaga een sportieve colorblock look uit de lente/zomer 2017 collectie van het Italiaanse modehuis, bestaande uit een rits-pullover en een overslagrok in de kleuren van de Amerikaanse vlag.

De Super Bowl is de American footballfinale die elk jaar in februari gespeeld wordt in de Verenigde Staten. De Super Bowl draait niet alleen om de American football finale, maar ook om de commercials (reclames) en de halftime show die tijdens de rust van de wedstrijd wordt gehouden. Het is een van de best bekeken televisiemomenten van het jaar.

De halftime show bestaat sinds 1967. Het optreden van Janet Jackson en Justin Timberlake in 2004 veroorzaakte een rel door bij het optreden een borst van de zangeres te ontbloten. Sinds de ‘nippelgate’ wordt de Super Bowl met een kleine vertraging uitgezonden. Andere artiesten die een show verzorgden zijn Madonna, Bruce Springsteen, U2, Paul McCartney en Michael Jackson.

Foto 1: Kevin C. Cox / Getty Images North America / / AFP

Foto 2: Tom Pennington / Getty Images North America / AFP