• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • In Beeld: Spannende lingerie en grappige T-shirts voor Valentijnsdag 2019

In Beeld: Spannende lingerie en grappige T-shirts voor Valentijnsdag 2019

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Over een week is het weer Valentijnsdag. Single of bezet, niemand kan er om heen. Merken maken handig gebruik van de commerciële feestdag om een extra romantische capsule collectie neer te zetten of juist de dag op de hak te nemen. Een selectie uit de collecties van modemerken.

Savage x Fenty

Valentijnsdag en lingerie gaan hand in hand. Lingerie-merk du moment: Savage x Fenty van zanger, actrice en ondernemer Rihanna kan dan ook niet ontbreken in deze lijst. Speciaal voor Valentijnsdag komt het merk, bekend om de inclusieve ontwerpen, met een spannende en vooral roze en rood gekleurde collectie.

Beeld: website Savage x Fenty

Love me Tinder

Stradivarius en Tinder hebben de handen in een geslagen. De uitkomst is een T-shirt collectie met komische statements, afgeleid van bekende Tinder-zinnen zoals ‘Swipe Right’.

Beeld: Inditex pressroom

Love Stories x Net-a-Porter

Ook Love Stories springt in op Valentijnsdag, dit keer samen met Net-a-Porter. Het merk uit Amsterdam lanceerde een capsule collectie bestaande uit lichtroze en roestkleurige items geïnspireerd door de jaren zeventig in Parijs.

update 7 februari: Ook heeft Love Stories op een pop-up store geopend in het iconische Parijsen warenhuis Le Bon Marché. Daar is eveneens een speciale Valentijn set verkrijgbaar, zo kondigt het merk aan in een persbericht, bestaande uit de Jewel bralette en Rosie slip in roestkleurig kant met poederroze chiffon biezen. De pop-up is geopend tot 12 maart. Daarna zal het merk in het vaste assortiment worden opgenomen, aldus het persbericht.

Beeld: Love Stories

Geen regels bij Bershka

Bij Bershka is de nadruk gelegd op het gebrek aan regels in de liefde. Iedereen die ooit verliefd is geweest weet dat je het niet voor het kiezen hebt op wie je verliefd wordt en Bershka heeft daarom de collectie ook unisex gemaakt. De verschillende T-shirts kunnen door koppels zo gedragen worden dat de personen op de shirts bijna zoenen. Valentijnsdag met een licht politieke lading.

Beeld: Inditex pressroom

Het bed in met Asos

Of het nu een sexy lingeriesetje is of een groot t-shirt als pyjama, Asos voorziet met hun Valentijnscollectie allebei de kanten van het spectrum.

Beeld: Asos

Hoofdbeeld collage credits: Inditex pressroom, website Savage x fenty, Inditex, Asos

Asos
Bershka
Love Stories
Net-a-Porter
Rihanna
Savage x Fenty
Stradivarius
Tinder
Valentijn
Valentijnsdag