• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • ISKO: baanbrekende innovatie voor de denimwereld

ISKO: baanbrekende innovatie voor de denimwereld

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Mode

De toonaangevende denimfabrikant ISKO met zijn ongeëvenaarde ervaring als innovator op het gebied van denim heeft zijn stempel gedrukt op het afgelopen decennium. Zijn gepatenteerde innovatieve concepten en technologieën hebben de spelregels veranderd en de lat hoger gelegd.

Voor sommige bedrijven is visie hebben, vooruitkijken en vooruitgang boeken de gewoonste zaak ter wereld. Zij innoveren door de manier waarop ze dingen doen en zien, van technologische apparatuur in gebruik nemen tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid implementeren vanuit de basis in plaats van slechts als marketingstrategie.

Er is geen twijfel mogelijk dat de toonaangevende denimfabrikant ISKO hieraan voldoet. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren ingezet om de onbeperkte mogelijkheden van denim ten volle te benutten en is tegelijkertijd bewust omgegaan met de planeet en haar bewoners.

Omdat ISKO zichzelf constant vernieuwt en altijd vooruit kijkt, straalt het bedrijf Responsible Innovation™ (verantwoord innoveren) uit. Deze holistische benadering ligt aan de basis van het bedrijf en is in zijn DNA verweven.

Door het streven van ISKO naar een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering, is het niet verwonderlijk dat de geavanceerde verantwoordelijke ISKO™ fabrics het afgelopen decennium een revolutie in de mode hebben veroorzaakt.

Het succes blijkt uit de cijfers.

Het bedrijf heeft op het gebied van innovatie wereldwijd meer dan 30 octrooien, 100 handelsmerken en +250 octrooien in aanvraag.

Waaronder 10 innovatieve concepten van ISKO™ die uitblinken.

Keuze genoeg.

Elke ISKO™ fabric biedt zijn eigen unieke mogelijkheden, zodat er aan verschillende behoeften en levensstijlen tegemoet kan worden gekomen. Er is keuze genoeg en de rode draad is dat ze allemaal het gevolg zijn van innovatieve en baanbrekende technologieën.

ISKO Pop™

Deze denim biedt de ultieme technology dat zowel comfort als een zijdezachte afwerking combineert. Deze gepatenteerde afwerking begint bij het garen en blijft in het kledingstuk behouden, waardoor het luxueus aanvoelt.

ISKO™ Selvedge

De kenmerkende en klassieke denim ISKO™ Selvedge is gebaseerd op een 100-jaar oude weeftechniek die in de 21e eeuw puur vakmanschap en moderne prestaties samenvoegt.

ISKO Future Face™

Dit is de eerste geweven fabric met het uiterlijk van een breisel. Het zacht aanvoelende materiaal met zijn zijdeachtige afwerking onderscheidt zich door de vormbehoudende kenmerken.

ISKO Jool™

Deze denim is een combinatie van katoen en wol. De ISKO™weeftechnologie maar met gebreide look biedt de beste kenmerken van wol, zoals zachtheid, warmte en ademend vermogen.

ISKO™ Straight Stretch

Dit speciale denim bestaat uit stretch warp en rigid weft die garant staan voor functionele, smart outfits die voldoen aan de behoefte van de hedendaagse denimdrager.

ISKO™ Cosy

De vezels zijn tweemaal zo dun als zijde en driemaal zo dun als kasjmier. Zacht aan de binnenkant met denim aan de buitenkant.

ISKO Blue Skin™

De eerste denim waarmee je alle kanten op kan. Deze 4-way dynamic stretch fabric is zowel horizontaal als verticaal rekbaar en biedt een geweldige bewegingsvrijheid voor modieuze en prestatie gerichte casuals.

ISKO Reform™

Een flatterende pasvorm die uitstekend zijn vorm behoudt. Zo hoeven kledingstukken minder vaak gewassen te worden.

Jeggings™

Dankzij de superstretch denimtechnologie blijven de fabric en pasvorm uitzonderlijk goed behouden.

ISKO Cottonized™

Innovatieve fabric van synthetische vezels met dezelfde look, soepelheid en wassing als traditioneel denim.

ISKO™ staat voor innovatie, wat deze 10 technologieën ook uitdragen. Nu rest enkel de vraag: wat heeft ISKO in petto voor de toekomst?

ISKO
Partner Content
Scroll down to read more