• Home
 • Nieuws
 • Mode
 • IT’s Perfect online Fashion ERP lanceert B2B Enterprise en Leveranciersportal

Mode

IT’s Perfect online Fashion ERP lanceert B2B Enterprise en Leveranciersportal

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

4 sep. 2017

IT’s Perfect, het meest geavanceerde online Fashion ERP systeem, breidt haar productportfolio uit met een volledig geïntegreerde leveranciersportal. Daarnaast is de bestaande B2B portal uitgebreid tot een enterprise versie, door toevoeging van een scala aan functionaliteit.

Fashion B2B Webshop

De B2B Enterprise portal biedt u, naast het standaard kunnen plaatsen van voor – en directe orders door agenten en retailers, vele extra mogelijkheden. Zo kunnen retailers hun retouren vooraanmelden, eventueel via barcodescanning, en kunnen retailers hun facturen direct op de portal afrekenen. Aan de agent wordt een uitgebreid inzicht verschaft in zijn gerealiseerde omzet, via een omzetstatistiek module. Hier kan hij elke invalshoek kiezen om zijn gerealiseerde en/of gefactureerde omzet te analyseren. Tevens heeft de agent tijdens invoer van de order direct inzicht in de statistische verdeling van de order. Een diagram toont diverse statistieken zoals aantallen per kleur, artikelgroep en leverblok. Naast deze nieuwe functionaliteit is de B2B portal ook op andere punten verder uitgebreid, en mag deze zich met recht de meest uitgebreide en geavanceerde Fashion B2B portal noemen.

Meer informatie over het leveranciersportaal van IT’s Perfect

Leverancierportaal fashion wholesale

Daarnaast heeft IT’s Perfect een nieuw product gelanceerd: de leveranciersportal. IT’s Perfect richt zich op het volledig automatiseren van uw supply chain, en de leveranciersportal vult de laatste schakel binnen uw proces. Via de leveranciersportal kan de leverancier toegang gegeven worden tot alle voor hem relevente informatie. Materialen, artikelen, stuklijsten, specificaties en inkooporders worden gepubliceerd, waarna de leverancier kan ze niet alleen bekijken en in PDF downloaden, maar kan zelfs wijzigingen doen. Via het autorisatiesysteem van IT’s Perfect kunt u de wijzigingen inzien, eventueel aanpassen en tot slot accorderen.

Meer informatie over het leveranciersportaal van IT’s Perfect

Ook biedt de portal de mogelijkheid om centraal alle communicatie met de leverancier te voeren, welke binnen het ERP pakket wordt geregistreerd. Afhankelijkheid van mailboxen van productmanagers behoort hiermee tot het verleden.

Overigens levert IT’s Perfect tevens een Product Lifecycle Management module, waarmee u uw inkoop – en productieproces tot in detail kunt volgen. Het PLM dashboard geeft u realtime inzicht in de status van al uw productieprocessen. En loopt er ergens iets spaak? Dan waarschuwt IT’s Perfect u via een notificatie, zodat u tijdig kunt ingrijpen en uw proces kunt bijsturen.

Met toevoeging van de vendor portal en de B2B Enterprise aan het productportfolio van IT’s Perfect completeert IT’s Perfect de automatisering van uw volledige supply chain. Hiermee wordt uw volledige proces, van leverancier tot consument, afgedekt.

Fashion ERP

IT’s Perfect online Fashion ERP levert de volgende volledig geïntegreerde oplossingen:
  - het meest geavanceerde online ERP pakket in de fashion
  - de meest geavanceerde fashion B2B portal
  - de volledig geïntegreerde B2C webshop
  - de iPad App voor order entry
  - de leveranciersportal
  - de kassa
  - de mobile app voor voorraadscanning en inventarisatie in de winkel
  - het WMS systeem

Zit u midden in het proces om alle stappen binnen uw supply chain van een goede oplossing te voorzien? En vindt u deze oplossing door een aantal losse producten van verschillende leveranciers aan uw bestaande ERP te koppelen? Dan weet u ook waar u tegenaan loopt: lange synchronisatietrajecten, en uiteindelijk heeft u na veel testen net niet die informatie gekoppeld die u eigenlijk zou willen. IT’s Perfect onderkende dit probleem en dacht: dat moet beter kunnen. En daarom levert IT’s Perfect alle oplossingen welke u nodig heeft voor de automatisering van uw volledige keten.

Door jaren ervaring hoeven wij niet te vragen hoe uw fashion proces in elkaar steekt, wij weten dit. De medewerkers van IT's Perfect beschikken over jarenlange ervaring in de fashion en IT. Met deze kennis en ervaring creëerden wij het meest geavanceerde fashion ERP system denkbaar: IT’s Perfect online ERP voor Fashion.

Meer informatie over IT’s Perfect? Neem contact met ons op!