• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Items van Riccardo Tisci's eerste Burberry collectie slechts 24 uur verkrijgbaar

Items van Riccardo Tisci's eerste Burberry collectie slechts 24 uur verkrijgbaar

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Brits modehuis Burberry heeft laten weten dat stukken uit de debuutcollectie van de nieuwe creatief directeur Riccardo Tisci 24 uur lang verkrijgbaar zullen zijn via Instagram, WeChat en in de Burberry flagshipstore in Londen.

De ontwerpen in beperkte oplage zullen een half uur na afloop van zijn debuutshow voor Burberry tijdens London Fashion Week, vanaf 17.30 uur (GMT) op maandag 17 september verkrijgbaar zijn via de genoemde kanalen. Zo maakt het huis voor het eerst gebruik van een ‘op maat gemaakte digitale verkoopervaring voor hun sociale kanalen’.

Naast Instagram en WeChat zijn de stukken ook in de splinternieuwe Burberry winkel op het Londense Regent Street verkrijgbaar. De winkel opent aanstaande zaterdag op 15 september voor het eerst haar deuren. De ruimte krijgt van Tisci een volledig nieuwe look. Ter ere van de opening is er ook een interactieve kunstinstallatie van de hand van Britse kunstenaar Graham Hudson te bewonderen. Het drie-verdiepingen hoge werk, ‘Sisyphus Reclined’ genaamd, staat er tot begin oktober.

Afgelopen vrijdag liet Burberry nog weten dat het huis voortaan geen echt bont meer in de collecties zal gebruiken.

Burberry
London Fashion Week
RICCARDO TISCI