• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • JANSEN Amsterdam: authentiek, gedurfd en toekomstgericht

JANSEN Amsterdam: authentiek, gedurfd en toekomstgericht

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: JANSEN Amsterdam

JANSEN Amsterdam is een merk dat durf en zelfvertrouwen uitademt, en dat staat voor vernieuwing en authenticiteit. De overgang van Juffrouw Jansen naar JANSEN Amsterdam symboliseert meer dan alleen een naamswijziging. Het markeert een spannende nieuwe richting, omarmd door zowel retailers als consumenten.

Wat maakt JANSEN Amsterdam uniek? Hun focus op complete collecties is de nieuwe norm. Ze staan voor uitzonderlijke kwaliteit en zien middelmatigheid niet zitten. Bij JANSEN is mode niet zomaar kleding, het is een statement, een levenshouding. Deze gedurfde filosofie van 'echt jezelf zijn' vormt de basis van hun hele onderneming.

Credits: JANSEN Amsterdam

Het merkverhaal is een mix van lef, stijl en zelfvertrouwen. JANSEN weet dat succes meer is dan alleen creativiteit en talent. Het gaat om het aangaan van de juiste samenwerkingen, waardoor ze constant kunnen innoveren en meegroeien met de veranderende modewereld.

Het doel van JANSEN Amsterdam is helder en ambitieus: een krachtig statement maken in de mode-industrie en de positie zowel bij winkeliers als bij consumenten verstevigen. Deze visie is niet alleen een toekomstplan; het is iets waar ze nu al actief mee bezig zijn en waarmee ze in de toekomst verder willen gaan.

Door vast te houden aan een unieke identiteit en doorlopend te streven naar verbetering en innovatie, bewijst JANSEN Amsterdam dat het mogelijk is om trouw te blijven aan je roots terwijl je blijft innoveren. Hun reis is een inspirerend voorbeeld van hoe een merk kan bloeien door authentiek te blijven en tegelijkertijd vooruit te kijken naar de toekomst.

over het merk
Lees meer over JANSEN Amsterdam op de merkpagina
JANSEN Amsterdam
Toekomst