Jean School komt met eenjarige internationale opleiding

De Jean School lanceert een nieuwe opleiding: de eenjarige Jean School International Course. Tijdens de course worden studenten opgeleid tot professionele denim developers.

De nieuwe opleiding heeft een Mbo 4 niveau en zal in augustus van start gaan. De studenten krijgen na het behalen van de examens een diploma medewerkers design niveau 4.

Jean School komt met eenjarige internationale opleiding

Tijdens de opleiding ontwikkelen studenten zich tot experts in het ontwerpen, knippen, naaien, stikken en wassen van jeans. “Vakmanschap en duurzaamheid zijn leidend in het productieproces van tekentafel tot winkel. In het intensieve 1-jarig traject ligt de focus volledig op het vak en innovatie. Alle lessen staan in dienst van de transformatie van student naar professioneel denim developer,” stelt de Jean School in een persbericht.

Studenten werken tijdens de International Course samen met bekende merken als G-star Raw, Tommy Hilfiger, Levi’s en Pepe Jeans, aan interessante projecten. Ook doen ze mee aan denim projecten en beurzen als The Kingpins Show, de Modefabriek, Global Denim Awards en Amsterdam Denim Days.

Jean School komt met eenjarige internationale opleiding

Lees ook: Denim City geopend: ‘Een half jaar geleden was ’t nog een lekkende, oude fabriek'

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN