Join Emerce Fashion - 16 mei 2019

Next in Online Fashion

Emerce Fashion is hét jaarlijkse event voor professionals in fashion die verantwoordelijk zijn voor online en/of e-commerce. Centraal staan vragen als: hoe creëer je de ideale online experience? Hoe verhoog je conversie? En hoe bouw je online een sterk brand? Laat je verbluffen door nieuwe innovaties en tech oplossingen van bekende merken en retailers uit binnen- en buitenland.

Voor wie is #EmerceFashion19?

Emerce Fashion is voor retailers, brands en pure players. De meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce in de fashion branche.

Emerce en partner FashionUnited presenteren op dinsdag 16 mei: Emerce Fashion met ruim 300 fashion professionals en e-commerce experts zich in hartje Amsterdam voor Emerce Fashion. Jouw kans om in één dag up to date te raken met tech, fashion en e-commerce.

Schrijf je nu in voor Emerce Fashion

Als FashionUnited lid/relatie kun je nu met €100,- korting naar Emerce Fashion. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN