• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Jollein Baby & Kids lanceert eigen kledingcollectie

Jollein Baby & Kids lanceert eigen kledingcollectie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

De babykledingmarkt krijgt er een extra merk bij. Jollein Baby & kids, gespecialiseerd in babykamertextiel en -accessoires, lanceert namelijk haar eerste eigen babykledinglijn, zo maakt het merk bekend in een persbericht. Tot nu bood het merk alleen kledingaccessoires aan.

Jollein zal twee keer per jaar een collectie van babykleding presenteren. De collectie is gemaakt voor baby’s tussen de nul en twaalf maanden. De maten liggen tussen 50/56, 62/68 en 74/80 en de kleding bestaat uit 95 procent biologisch katoen en voor de rest uit elastaan. In het assortiment zitten boxpakjes, broeken, shirts met lange mouwen en rompers met korte mouwen. De collectie wordt aangevuld met accessoires zoals mutsen en haarbanden. “Of je nou van kleur houdt of zwart/wit, Jollein heeft met deze collectie rekening gehouden met de trends van het voorjaar,” aldus het persbericht.

De prijzen liggen tussen de 5,95 en 20,95 euro. Een romper kost bijvoorbeeld 10,95 euro en een boxpakje 20,95. Een precieze releasedatum voor de collectie wordt nog nader bekend gemaakt.

jollein baby & kids
kledingcollectie