Kate Moss krijgt eigen kledinglijn bij Nikkie Plessen

Topmodel Kate Moss was al het gezicht van de kledinglijn van Nikkie Plessen, maar dat is niet alles; ze krijgt ook haar eigen kledinglijn bij het merk. Dat maakte Plessen bekend in een persbericht.

Moss heeft samen met Nikkie Plessen een favorites-lijn samengesteld. Vanaf juli 2017 hangt de lijn in de winkel onder de naam ‘Selected by Kate Moss’.

De ‘Selected by Kate Moss’-collectie representeert de ‘stoere, maar vrouwelijke stijl van Kate Moss’. Het is een complete lijn met jassen, jurkjes, rokjes, broeken en tops. Het betreft een complete lijn met jassen, jurkjes, rokjes, broeken en tops. Voor Nikkie Plessen is dit een volgende stap in de nauwe samenwerking met het topmodel, die ze eind 2016 aankondigde.

Nikkie Plessen: “Kate Moss is altijd een inspiratie voor mij geweest, omdat ze alles is wat ik met mijn label wil uitstralen: stoer en sterk, maar ook vrouwelijk en sexy. Dat ik nu met haar een aparte collectie heb mogen samenstellen in het normale Nikkie prijssegment, is natuurlijk waanzinnig. Ik beschouw het als een groot compliment dat ze de Nikkie helemaal te gek vindt. Met Kate als ambassadeur zetten we NIkkie internationaal ijzersterk op de kaart.”

‘Selected by Kate Moss’ zal verkrijgbaar zijn in de Nikkie-winkels en warenhuizen wereldwijd. De prijzen zijn vergelijkbaar met de andere items uit de Nikkie-collecties.

Eerder werd al bekend dat Kate Moss het internationale gezicht wordt van het merk Nikkie. Vanaf het najaar 2017 zal Moss te zien zijn in de campagnes.

Beeld: Nikkie

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN