• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kijken: Anna+Nina lanceert eigen kledinglijn Travel Affairs

Kijken: Anna+Nina lanceert eigen kledinglijn Travel Affairs

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Mode

Merk Anna+Nina zet de volgende stap. Het merk, vooral bekend als sieradenlabel en agentschap, lanceert een eigen kledinglijn. ‘Travel Affairs’ bestaat uit tien kledingstukken en bijpassende accessoires.

“Onze eigen wereldreizen en de stukken die we op reis hebben gemist, staan dit seizoen aan de basis van de Travel Affairs collectie,” aldus het merk. “Inspirerende fictionele en real life iconen als Jane Goodall, Karen Blixen en Lauren Hutton zijn voorbeelden van sterke vrouwen die we bewonderen, én: they dress the part. Onze intentie betreft de collectie zie je meteen terug in de kleding. Alle items zijn sterk van lijn en soepel van stof. Sterk en toch vrouwelijk.”

Travel Affairs is ontworpen en geproduceerd door Anna+Nina en wordt exclusief verkocht in de drie Anna+Nina winkels in Amsterdam en op de website van het merk. Prijzen variëren tussen de 39,95 euro voor een T-shirt tot 99,95 voor een blazer.

Anna+Nina begon in 2012 als een agentschap voor sieraden waar de gelijknamige oprichters sieradenmerken van over de hele wereld en hun eigen sieradenmerk vertegenwoordigen. Een jaar later opende het merk een eigen winkel in de Amsterdamse Pijp, inmiddels staat de teller op drie. Naast hun eigen sieraden en home merk verkoopt Anna+Nina ook mode- en woonaccessoires.

Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van de collectie:

Beelden: Anna+Nina

anna nina
Scroll down to read more