Kijken: Asos lanceert eigen sportlijn Asos 4505

E-tailer Asos onthult Asos 4505, het eerste eigen sportmerk van het bedrijf. In de eerste collectie zijn 100 stijlen aan mannen en damesmode te vinden, zo meldt het merk in een persbericht.

“De eerste activewear collectie van Asos 4505 onderzoekt de grens tussen sport en het leven van alledag. Het ontwerpteam heeft dynamische prints en kleuren gepakt van belangrijke modetrends en heeft deze samengebracht met seizoenloze technieken om te verzekeren dat sporttijd een persoonlijkheid heeft en de beste resultaten worden behaald,” aldus Asos.

Onder de items in de eerste collectie bevinden zich jassen en T-shirts met reflecterende details, gewatteerde gilets, basketball shorts en sets van leggings en sportbh’s voor vrouwen. De nummers 4505 zijn in de ontwerpen terug te vinden als logo. De sportshorts voor mannen gaan over de toonbank voor ongeveer 25 euro en een set voor vrouwen kost rond de 50 euro.

Vorig jaar maart maakte Asos al bekend te werken aan een eigen sportwearlijn. Destijds werd de lancering verwacht voor november en zou het gaan over kleding voor yoga, hardlopen, snowboarden, skateboarden, surfen, skiën en fitness.

Kijken: Asos lanceert eigen sportlijn Asos 4505Kijken: Asos lanceert eigen sportlijn Asos 4505

Beeld: Asos 4505

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN