• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kijken: Daily Paper ontwerpt outfits voor Beyoncé’s Renaissance World Tour

Kijken: Daily Paper ontwerpt outfits voor Beyoncé’s Renaissance World Tour

Door Marthe Stroom

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Beeld: Daily Paper

Het Amsterdamse Daily Paper ontwierp voor Beyoncé’s Renaissance World Tour outfits voor Beyoncé en haar meer dan honderd crewleden. Het merk werkte voor het project samen met de kostuumontwerper en hoofd styling van de tour, Shiona Turini.

Beyoncé droeg nog meer Nederlandse glorie:
Beyoncé opent Nederlandse show in jurk ontworpen door Iris van Herpen

Voor de “Opulence” act droeg Beyoncé een zwarte zwarte jumpsuit en maxi track jacket, beide gemaakt van zwart nylon gemengd met lycra, versierd met steentjes en reflecterende details.

De crew en dansers van de show droegen zilverkleurige, reflecterende jumpsuits met referenties uit de SS23-collectie van Daily Paper. De jumpsuits hebben afritsbare mouwen en pijpen en zijn versierd met zilver reflecterend nylon. Op de voorkant van het pak staat de titel van de tour geborduurd, aan de achterkant ‘crew’ en op de linkermouw ‘Daily Paper’.

Het Amsterdamse Daily Paper werd ruim tien jaar geleden opgericht als blog maar ontwikkelde zich al snel tot kledingmerk, geïnspireerd op het Afrikaanse erfgoed van de oprichters: Jefferson Osei, Hussein Suleiman en Abderrahmane Trabsini. Inmiddels heeft het merk winkels in Amsterdam, New York en Londen.

Daily Paper deelde via een persbericht foto's van de ontwerpen.

Credits: Daily Paper
Credits: Daily Paper
Credits: Daily Paper
Credits: Daily Paper
Credits: Daily Paper
Beyonce
Daily Paper