• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kijken: de eerste Filling Pieces x RDVK collectie

Kijken: de eerste Filling Pieces x RDVK collectie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Ronald van der Kemp en Guillaume Philibert onthullen de eerste capsule collectie van Filling Pieces x RDVK Ronald van der Kemp. Vorig jaar werd al duidelijk dat de twee de handen ineen geslagen hadden voor een schoenencollectie, maar beelden en informatie over de collectie ontbraken nog. De capsule collectie ligt nu in de winkels zo blijkt uit een persbericht.

De capsule collectie bestaat uit drie ontwerpen waaronder een sneaker, een laars en een sandaal. Een sneak peek was al te zien tijdens de SS 2019 show van Ronald van der Kemp. “De samenwerking combineert verfijnde street style met een demi couture gevoel,” aldus het persbericht.

Geheel in lijn met de duurzame aanpak van Ronald van der Kemp, zijn de sneakers gemaakt met reststoffen van Filling Pieces. De sneakers en de sandalen zijn verkrijgbaar voor 450 euro, de laars voor 550 euro, aldus het persbericht.

Guillaume Philibert en Ronald van der Kemp werkten het afgelopen couture seizoen weer samen. Philibert creëerde samen met Van der Kemp meerdere couture looks.

Beeld: Filling Pieces x RDVK Ronald van der Kemp

FILLING PIECES
RDVK
Ronald van der Kemp