• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kijken: De eerste schoenencollectie van Denham the Jeanmaker

Kijken: De eerste schoenencollectie van Denham the Jeanmaker

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Nederlands jeanslabel Denham the Jeanmaker toont hun eerste schoenencollectie. De collectie wordt sinds vandaag exclusief in winkels van het merk en op de website verkocht.

“Bij Denham zijn we allemaal fan van schoenen, het combineren van jeans met sneakers is hoe we unieke looks maken,” zegt Jason Denham, CCO bij Denham. Dankzij de focus op het combineren van schoenen en jeans, wordt nu ook denim ontworpen die de schoenen het beste toont dankzij kortere broekspijpen.

In de Denham schoenencollectie zijn modellen voor mannen en vrouwen te vinden. Centraal staat een moccassin model die op verschillende manieren is uitgevoerd. Zo is er een Runner Mocc Slip-on en een Runner Mocc Mid met veters en een verwisselbare bovenkant. Voor vrouwen zijn er vier verschillende laarzen opgenomen in de lijn.

De gehele collectie is gemaakt van premium leer en de modellen zijn gemaakt in zwart, wit en cognac-kleur. De prijzen liggen tussen de 269.95 en 379,95 euro in.

Bekijk alvast de eerste beelden hieronder.

Denham de Jeansmaker werd in 2008 opgericht door Jason Denham. Inmiddels heeft het merk verschillende winkels in Nederland, Duitsland en België en is de collectie ook te koop in onder andere Australië en Japan.

Beeld: Denham the Jeanmaker

DENHAM
Denham the Jeanmaker