Kijken: de eerste schoenencollectie van Scotch & Soda

Een outfit van Scotch & Soda kan nu aangevuld worden met schoenen van het merk. Scotch & Soda lanceert voor het eerst een schoenencollectie tijdens de lente/zomer 2019 collectie. De eerste items zullen in het begin van 2019 in de winkels liggen.

“Onze Scotch & Soda esthetiek is uniek. Een look die gelinkt is aan waar we vandaan komen - Amsterdam - en de combinatie van ons down-to-earth gevoel dat bij Amsterdam past en alle inspiratie van onze reizen. Onze nieuwe schoenenlijn deelt hetzelfde herkenbare gevoel van vintage-meets-now. We hebben een schoen, sneaker, slipper en laars voor elke Scotch & Soda look gemaakt,” aldus Marlou van Engelen, creatief directeur bij Scotch & Soda, in het persbericht.

De schoenenlijn zal beschikbaar zijn op de eigen webshop en in meerdere geselecteerde winkels. De slippers zijn met een prijs van 44,95 euro het goedkoopste item in de schoenencollectie, laarzen bevinden zich aan de hoogste kant van het spectrum met een prijs van 189,95 euro.

Bekijk de eerste beelden alvast hier:

Kijken: de eerste schoenencollectie van Scotch & SodaKijken: de eerste schoenencollectie van Scotch & SodaKijken: de eerste schoenencollectie van Scotch & SodaKijken: de eerste schoenencollectie van Scotch & SodaKijken: de eerste schoenencollectie van Scotch & SodaKijken: de eerste schoenencollectie van Scotch & SodaKijken: de eerste schoenencollectie van Scotch & SodaKijken: de eerste schoenencollectie van Scotch & Soda

Over Scotch & Soda

Scotch en Soda werd in Amsterdam opgericht in 1985, maar herstartte in 2001 weer. In 2007 startte het merk met eigen retail en opende het eerste filiaal in Utrecht. Het merk heeft inmiddels 225 eigen winkels en wordt op 8000 punten verkocht.

Beeld: Scotch & Soda

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN