Kijken: Denim mill Candiani Denim opent eerste eigen winkel

Candiani Denim, denim producent, heeft een eigen winkel geopend, zo meldt het bedrijf in een persbericht. De winkel is gevestigd aan de Piazza Mentana in Milaan.

Het Italiaanse Candiani produceert onder andere denim voor Denham, Benzak Denim Developers, Matias, Ace Rivington, Ateliers & Repairs en Closed. De producten van deze merken zijn ook in de winkel van Candiani te koop. “Door dit speciale verkooppunt is het verhaal van het product helemaal te zien door de eindconsument, van de productie van de stof tot de verkoop van de jeans,” aldus het persbericht.

“De Candiani winkel is ten eerste een boetiek, niet alleen een jeanswinkel,” aldus Alberto Candiani, algemeen directeur bij Candiani Denim, in het persbericht. “De winkel in Milaan zal een selectie van de merken die de beste denim ontwikkeld door Candiani gebruiken tonen, die te herkennen zijn aan hun gouden klinknagel.” De winkel gaat naast de eigen geschiedenis in op de toekomst van jeans door duurzame innovatie.

Kijken: Denim mill Candiani Denim opent eerste eigen winkelKijken: Denim mill Candiani Denim opent eerste eigen winkelKijken: Denim mill Candiani Denim opent eerste eigen winkelKijken: Denim mill Candiani Denim opent eerste eigen winkelKijken: Denim mill Candiani Denim opent eerste eigen winkel

Beeld: Candiani Denim

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN