Kijken: H&M x The Weeknd

H&M is een samenwerking aangegaan met artiest The Weeknd. Abel Tesfaye, alias The Weeknd, mocht zijn meest iconische items van de retailer uitzoeken. De ‘Spring Icons Selected by The Weeknd’ is vanaf 2 maart verkrijgbaar in de winkel.

Kijken: H&M x The Weeknd

“Abel’s smaak en stijl sluiten perfect aan bij de mannentrends van H&M. Hij heeft oog voor belangrijke details en weet de juiste mix van urban items met nieuwe klassiekers te combineren voor een streetwear look,” zegt Andreas Löwenstam, H&M's men’s head of design.

Kijken: H&M x The Weeknd

De geselecteerde collectie is een combinatie van streetwear en scherpe silhouetten. De artiest selecteerde onder meer een beige katoenen bomberjack, hoodyś in zwart en groen, wijde T-shirt met onafgewerkte boord en gesneden pantalons. Ook is er een focus op outerwear met een motorjack, een double-breasted trenchcoat en een imitatie suède jas.

Kijken: H&M x The Weeknd

“Het was fantastisch om mijn ‘Icons’ te selecteren voor H&M. Ik vind de mix van urban items geweldig, zoals de bomber en de hoodie gecombineerd met klassiekere stukken als een overhemd en blazer. Elk item is vernieuwend en draagbaar, en dat is gewoon hoe menswear zou moeten zijn,” aldus Tesfaye.

Kijken: H&M x The Weeknd

Kijken: H&M x The WeekndKijken: H&M x The WeekndKijken: H&M x The WeekndKijken: H&M x The Weeknd

Beeld: H&M

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN