Kijken: H&M x Zara Larsson

H&M heeft de eerste beelden van de capsule collectie in samenwerking met Zweedse popster Zara Larsson vrijgegeven. De collectie bestaat uit vrouwelijke en stoere items, met graphics en streetwear-invloeden. Vanaf 18 mei verkrijgbaar in de winkels wereldwijd en de webwinkels.

Kijken: H&M x Zara Larsson

In de capsule collectie zijn items opgenomen die verwijzen naar de persoonlijke stijl van de popster. Zo bestaat de collectie onder meer uit een oversized hoody, een T-shirt jurk, beiden voorzien van roze graphics en feministische teksten, en strakke shorts en tops. Ook zijn er enkele accessoires en schoenen in de capsule collectie opgenomen. Het kleurenpalet van de collectie bevat verschillende tinten roze, zilver, zwart, met stoffen als velours, denim, mesh en katoen jersey. Prijzen variëren van 14,99 tot 79,99 euro.

Kijken: H&M x Zara Larsson

“Ik ben heel blij om mijn collectie met H&M eindelijk te delen. Ik had zoveel plezier met samen items te ontwerpen met hen en een campagne te creëren die mijn persoonlijkheid reflecteert. Ik kan niet wachten om te zien hoe meisjes overal de items dragen en iets toevoegen aan hun eigen persoonlijke stijl,” zegt Zara Larsson in een persbericht.

Kijken: H&M x Zara Larsson

Larsson was nauw betrokken bij het ontwerpproces, en had inspraak in de prints, kleuren, ontwerp en het silhouet. Ze laat weten dat de kleur roze niet zomaar was gekozen, maar vooral ‘omdat het vrouwelijk en sterk is, en omdat het iedereen staat’.

Kijken: H&M x Zara Larsson

"Zara is zo'n inspiratie voor mode- en muziekliefhebbers over de hele wereld. Haar energie is zo positief en oprecht, dat samen met haar makkelijk te vertalen was in de ontwerpen. We hebben ook veel gekeken naar wat Zara on stage en off stage draagt, om ervoor te zorgen dat we haar show-meets-street style incorperen, "zegt Pernilla Wohlfahrt, Hoofd Ontwerp en creatief directeur van H&M.

Kijken: H&M x Zara LarssonKijken: H&M x Zara LarssonKijken: H&M x Zara LarssonKijken: H&M x Zara LarssonKijken: H&M x Zara LarssonKijken: H&M x Zara LarssonKijken: H&M x Zara LarssonKijken: H&M x Zara LarssonKijken: H&M x Zara LarssonKijken: H&M x Zara Larsson

Beeld: H&M

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN