• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kijken: Presley Gerber en Rafferty Law voor Tommy Hilfiger op Pitti Uomo

Kijken: Presley Gerber en Rafferty Law voor Tommy Hilfiger op Pitti Uomo

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Presley Gerber, Lucky Blue Smith, Rafferty Law, Gabriel Kane Lewis en Julian Ocleppo. Tommy Hilfiger zette - vooral op Instagram bekende - 'millennials' in als model voor de Hilfiger Edition 2017 collectiepresentatie op mannenmodebeurs Pitti Uomo in Florence.

V.l.n.r: Rafferty Law, Presley Gerber, Julian Ocleppo, Gabriel Kane Lewis en Lucky Blue Smith.

De nieuwe Hilfiger Edition collectie is een jeugdige (lees: sportieve) uitvoering van Hilfiger’s typerende handschrift dat bol staat van Amerikaanse stijlinvloeden en ontwerpelementen.

Hilfiger’s modellen-keus lijkt geïnspireerd op die van Dolce & Gabbana, in juni. Presley Gerber, de 17-jarige zoon van voormalig supermodel Cindy Crawford, en Rafferty Law, de 20-jarige zoon van acteur Jude Law, liepen toen in de mannenmodeshow van het Italiaanse label mee. Gabriel Kane Lewis, de 21-jarige zoon van acteur Daniel Day-Lewis, zat onder meer frontrow. In de nieuwe lente/zomer 2017 campagnes van D&G zijn de jonge mannen opnieuw te zien.

Tommy Hilfiger toont zijn volledige mannenmode-portfolio op de beurs. In het Fortezza Da Basso worden bezoekers uitgenodigd de collectie te bekijken via “artistieke installaties met mannequin-presentaties en digitale displays”. Hoe dat eruit ziet u hieronder.

Er is ook een digitale showroom aanwezig. De digitale showroom werd in december 2015 gelanceerd door Tommy Hilfiger als ‘revolutie op het wholesale-ervaring voor retailers’. In de vergadertafel van de showroom is een touchscreen verwerkt dat gekoppeld is aan beeldschermen op de muur. Dat is het projectiescherm waarop de configuratie van de collecties plaatsvindt. Tijdens het selectieproces kunnen klanten items aan hun winkelmandje toe te voegen en data opvragen.

Pitti Immagine Uomo vindt nog plaats tot en met 13 januari. De Britse Paul Smith en de Belgische Tim Coppens zijn de gastontwerpers van Pitti Uomo.

Foto’s: Tommy Hilfiger

Pitti Uomo
Tommy Hilfiger