Kijken: VanHaren strikt Kendall en Kylie Jenner voor samenwerking

VanHaren strikt na Ellie Goulding en Sylvie Meis nu ook de zussen Kendall en Kylie Jenner. De zussen hebben een tassencollectie ontworpen voor de schoenenketen, zo maakt VanHaren bekend in een persbericht.

In de collectie zijn vijftien verschillende modellen te zien waaronder heuptassen, rugzakken, shoppers, clutches en sporttassen. De materialen variëren van metallic naar lakleer. Prijzen liggen tussen de 19,99 en 49,99 euro. “Details zoals ‘faux fur’ pompons, kettingen en pailletten geven de tassen niet alleen een fashionable uitstraling, maar weerspiegelen, samen met het opvallende logo, ook de signature stijl van de zussen,” aldus het persbericht.

De collectie is vanaf 2 november verkrijgbaar op vanharen.nl en in de citystores in Den Haag, Amsterdam, Maastricht en Utrecht.

Bekijk de collectie alvast hieronder.

Kijken: VanHaren strikt Kendall en Kylie Jenner voor samenwerkingKijken: VanHaren strikt Kendall en Kylie Jenner voor samenwerkingKijken: VanHaren strikt Kendall en Kylie Jenner voor samenwerkingKijken: VanHaren strikt Kendall en Kylie Jenner voor samenwerkingKijken: VanHaren strikt Kendall en Kylie Jenner voor samenwerkingKijken: VanHaren strikt Kendall en Kylie Jenner voor samenwerkingKijken: VanHaren strikt Kendall en Kylie Jenner voor samenwerking

Beeld: VanHaren

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN