• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kijken: Victoria Beckham’s eerste activewear collectie met Reebok

Kijken: Victoria Beckham’s eerste activewear collectie met Reebok

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Zou Victoria Beckham zich hebben laten inspireren door de outfits van oud collega Sporty Spice? We zullen het nooit weten. De Britse ontwerper heeft haar eerste activewear collectie gelanceerd in samenwerking met sportmerk Reebok, zo meldt het merk in een persbericht.

De collectie combineert de ‘laid-back sfeer van Californië met verfijnde Brits maatwerk’. Beckham heeft items voor zowel mannen als vrouwen ontworpen, naast enkele unisex items. De collectie bevat technische kledingstukken waar de drager mee ‘van de sportschool naar de straat kan en andersom’. Onder andere hoodies, sweatshirts, joggingbroeken, jassen, T-shirts, leggings, tassen en schoenen vallen onder het aanbod. Oranje, beige, wit en zwart voeren de boventoon.

“De collectie laat Victoria’s visie zien die sterk en vol zelfvertrouwen is met een modern en inclusief standpunt,” aldus Karen Reuther, vice president van creatieve directie bij Reebok in het persbericht. “Victoria Beckham en Reebok hebben een stap hoger gezet op het gebied van pasvorm, stoffen, silhouet en afwerking en deze collectie rekt de grenzen van de definitie van sportswear op. Victoria’s nauwkeurige ontwerpmethode is te zien in elk detail.”

Bekijk de eerste beelden hier.

Beeld: Reebok

Reebok
Victoria Beckham