• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Kindermodemerk Yolanthe verkrijgbaar bij Hema

Kindermodemerk Yolanthe verkrijgbaar bij Hema

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Hema gaat samenwerken met Yolanthe Sneijder-Cabau. Eerder kondigde Sneijder-Cabau al aan een eigen kindermodemerk te starten, Bananas&Bananas, wat begin dit jaar debuteerde. De nieuwe collectie van merk zal exclusief verkocht worden bij Hema, zo merkt de keten in een persbericht.

“De kleurrijke printjes en zachte stoffen zijn kenmerkend voor deze vrolijke collectie en is een welkome toevoeging op ons uitgebreide kinderkleding assortiment,” aldus Hema in het persbericht. “De positiviteit en de vrolijkheid is een perfecte match met ons merk.” Sneijder-Cabau reageert eveneens verheugd in het persbericht. “Ik ben heel blij dat een nieuwe Bananas&Bananas collectie nu toegankelijk wordt voor een groter publiek.” Het merk was tot nu toe alleen verkrijgbaar in de (online) winkel XaXa Boutique. De nieuwe collectie zal als limited edition verkrijgbaar zijn bij Hema vanaf 24 juni.

De collectie bestaat uit twintig items in zes unieke designs. De kledingstukken zijn verkrijgbaar in de maten 74/80 en 122/128. Prijzen liggen tussen de vier en dertien euro. De collectie zal door heel Nederland bij Hema en ook online bij de keten verkrijgbaar zijn.

Beeld: Hema

Bananas&Bananas
HEMA
Yolanthe Sneijder-Cabau