• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • KL - The Label presenteert haar SS24 collectie tijdens De Modefabriek

KL - The Label presenteert haar SS24 collectie tijdens De Modefabriek

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: KL - THE LABEL, eigendom van het merk

Op 9 en 10 juli komt de fashion industrie samen tijdens De Modefabriek. KL-The Label van Katherina Loretta is ook weer aanwezig bij het grootste fashion trade event van de Benelux in Amsterdam. Hier presenteert de ontwerpster haar nieuwe kledingcollectie voor spring/summer 2024. KL-THE LABEL is te vinden bij standnummer B-326.
De collectie bestaat uit vrouwelijke en bohemien chique zomerstukken met onderscheidende eigen ontwerpen. De volledige collectie is met de hand gemaakt.

Credits: KL - THE LABEL, eigendom van het merk

Katherina Loretta is een Nederlands shawl merk, opgericht in 2005 door Katherina Loretta, geboren en opgegroeid in Amsterdam. Katherina Loretta: “Als kind ontdekte ik al snel mijn passie voor mode, design en kunst. Ik ontwikkelde een unieke eigen stijl, die culturen en onderscheidende ontwerpen combineert.” Katherina Loretta heeft als ontwerpster voor meerdere grote modemerken gewerkt en als stylist werkte zij voor verschillende internationale muziekartiesten. Haar grote passie voor mode en uitgesproken prints heeft geresulteerd in een uitgebreide kledingcollectie KL-THE LABEL.

Credits: KL - THE LABEL, eigendom van het merk

SS-2024 KL-THE LABEL collectie

De spring/summer collectie brengt kleur en rijke patronen met zich mee. De items zijn onderling te combineren door de essential noos collectie met bijpassende shawl om elke outfit perfect af te stylen. Alle prints worden ontworpen in Nederland door Katherina Loretta. De collectie wordt met de hand gemaakt door een familiebedrijf in Turkije, met wie Katherina Loretta al vele jaren samenwerkt. De shawl collectie wordt verkocht in meer dan 500 winkels en in 19 landen en de kledingcollectie wordt inmiddels in meerdere winkels wereldwijd verkocht.

Credits: KL - THE LABEL, eigendom van het merk
Promotion
Lees meer over KL - THE LABEL op de merkpagina
KL - The Label
Modefabriek
SS24