• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • KLM lanceert limited edition ‘Jet Legs’ joggingbroek

KLM lanceert limited edition ‘Jet Legs’ joggingbroek

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Mode

“Waar reizen passagiers nou het liefste in?” vroeg KLM zich af. Als antwoord onder 1.100 reizigers kwam uit dat comfort het allerbelangrijkste was, maar het gros vind joggingbroeken niet geschikt om in te reizen. Daarom heeft KLM een fashion forward joggingbroek gemaakt, zo meldt de vliegmaatschappij in een persbericht, aangezien 44 procent een joggingbroek wel overweegt als het een fashion statement zou zijn.

“Comfort en mode gaat niet vaak samen, niet in dagelijkse outfits en zeker niet wanneer je reist,” aldus stylist Fred van Leer die met KLM heeft samengewerkt om ontwerpen te maken van de joggingbroek. “En wie wil er niet fantastisch uitzien in het vliegtuig en complimenten krijgen van mede-reizigers. Daarom ben ik gaan shoppen en heb ik een look gemaakt voor KLM die Jet Legs combineert met andere favoriete items.”

Van de Jet Legs broek zijn 5.000 exemplaren beschikbaar via het Instagram-kanaal en de webshop van KLM. De broek kost 33,06 euro en kan thuis geleverd worden of geleverd tijdens KLM-vluchten van en naar Amsterdam die langer dan 1,5 uur zijn, zo blijkt op de webshop.

Beeld: KLM

jet legs
KLM