• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Knit-ted FW24: een ode aan natuurlijke schoonheid en comfort

Knit-ted FW24: een ode aan natuurlijke schoonheid en comfort

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Knit-ted

Ontdek de charme van de Herfst/Winter 2024 collectie van Knit-ted, waar een warme en cosy sfeer centraal staat. Dit seizoen start met een palet van aardse, natuurlijke kleuren, verrijkt met de puurheid van authentieke materialen. Voortbordurend op deze natuurlijke basis komen heldere blauwtinten en bosgroenen naar voren, aangevuld met romantisch roze en oranje nuances. Eenvoud en minimalisme in ontwerp en materialen worden in deze collectie gevierd. Elk van de drie thema's binnen de collectie biedt perfecte combinatiemogelijkheden.

Magic Moss

Geïnspireerd door de natuur komen hier alle schakeringen van groen en tinten van de lucht samen. De grens tussen binnen en buiten vervaagt; de kledingstukken zijn een balans van rustiek en verfijning, een respectvolle viering van natuurlijke veroudering en slijtage. Dit thema is een ode aan curved vormen en natuurlijke materialen.

Credits: Knit-ted

Natural Shimmers

Dit thema brengt alle tinten zand, greige en grijs samen, met een subtiele touch van metallic. De herontdekte schoonheid van stoffen en garens komt tot uiting in rijke jacquards met glans, gecoat imitatieleer en katoenen twills. Zachte, vloeiende blouses van geborduurde mélange-voiles worden gecombineerd met fantasiegarens en kabels in eenvoudige ontwerpen zoals de ronde hals trui. Maatwerk en mannelijke elementen creëren een onmiskenbaar vrouwelijke look met comfortabele, oversized pulls en jassen, satijnen singlets en vloeiende, geplooide broeken.

Credits: Knit-ted

Warm Embrace

Warme aardetinten zoals bruin, taupe en oranje worden verrijkt met roze truien en glanzende blouses. Dit thema brengt rustiek breiwerk samen met functionaliteit en handgeweven garens in superzachte vezels. Met elementen als zakken, coltruien, gelaagde styling, broeken met hoge taille en cropped pulls. De knuffelbare teddy jas is de kers op de taart, perfect om met alle outfits te combineren.

Credits: Knit-ted

Ontdek de rijke texturen en warme tinten van Knit-ted’s Herfst/Winter collectie 2024 en ervaar de perfecte mix van comfort en stijl. De collectie is te bewonderen op de Modefabriek van 21-22 januari, te vinden op stand B604.

OVER HET MERK
Lees meer over Knit-ted op de merkpagina
FW24
Knit-ted