• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Let me be your Muse

Let me be your Muse

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

MUSE

De Muse collectie. Een pure vorm van schoonheid die anderen inspireert.

“Wij personaliseren, ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren etalagefiguren. Creating characters.” - Hans Boodt Mannequins

Bij Hans Boodt Mannequins streven we er altijd naar om een leeg canvas te bieden dat artistiek kan worden ingevuld om zo te matchen met het DNA van jouw merk. Dit is wat we wederom doen met het introduceren van onze nieuwste etalagepoppen collectie: Muse.

Muse

1. (In de Griekse en Romeinse mythologie) elk van de negen godinnen, de dochters van Zeus en Mnemosyne, die de leiding hebben over de kunsten en wetenschappen.
2. Een persoon of gepersonifieerde strijdkracht die de inspiratiebron is voor een creatieve kunstenaar.

Muse: een bron van inspiratie

Maak kennis met Muse, Hans Boodt Mannequins’ nieuwste premium collectie. Muse weerspiegelt de creatieve energie en vrouwelijkheid van een zelfverzekerde vrouw. De Muse etalagefiguren collectie brengt verfijnde, elegante, symmetrische nieuwe schoonheden. De collectie heeft een pure schoonheid en maakt een statement van moderne luxe die uiting geeft aan zelfvertrouwen, stijl en creativiteit. Met haar lange genen en sterke houding vertegenwoordigt Muse een krachtige en inspirerende vrouw.

Muse: nooit onopgemerkt

Muse weerspiegelt de creatieve energie en de vrouwelijkheid van de moderne vrouw. Vol bewondering voor haar schepper. De collectie brengt 18 modellen in zowel abstracte als realistische vorm of met houten, verstelbare armen. Zoet, zacht en soapy maar tegelijkertijd sterk en vol zelfvertrouwen. Muse… never unnoticed.

In perfecte symmetrie

Positioneer de Muse etalagefiguren zij aan zij, rug aan rug of face to face. Ze zullen in pure harmonie met elkaar zijn, volledig gespiegeld. In perfecte symmetrie.

Elegante lijnen en fijne stoffen accentueren de zijdezachte huid van Muse. Lange stukken kleding zullen haar een sierlijke en lichte uitstraling geven.

Details

De Muse etalagepoppen collectie is beschikbaar in abstract met een nude matte afwerking, in mat wit met houten, flexibele armen of in realistische uitvoering met huidskleur en make-up.

Feel free to share this press release.
Questions? Please contact:
Nikki Jegen
nikki@hansboodt.com
+31 (0)10 316 3200

Hans Boodt Mannequins
Marketing & Communication
www.hansboodtmannequins.com

Etalagefiguren
Hans Boodt Mannequins
MUSE
Partner Content