• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Love Stories werkt samen met Mick Keus voor jeanscollectie

Love Stories werkt samen met Mick Keus voor jeanscollectie

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Love Stories verkocht tot nu toe alleen lingerie en pyjama´s, maar vanaf november kunnen liefhebbers van het merk ook terecht voor een bijzonder paar jeans.

Voor het ontwerpen van de spijkerbroeken is het lingeriemerk een samenwerking aangegaan met Mick Keus: de oprichter van het jeanslabel +MickKeus. De denimontwerper heeft voor deze samenwerking twaalf broeken ontworpen die een uniek ontwerp hebben en met de hand zijn gemaakt. Keus heeft voor de limited edition collectie onder andere gekozen om jeans te maken waarin verschillende wassingen worden gecombineerd.

Over de reden voor deze samenwerking zegt Marloes Hoedeman, oprichtster van Love Stories, het volgende: “We willen graag dat underwear nog meer naar buiten gedragen kan worden, bijvoorbeeld een pyjama blouse met vintage jeans.” Hoedeman is blij dat ze samen kan werken met Keus, omdat ze hem naar eigen zeggen beschouwt als een echte ambachtsman die creatieve producten maakt.

De collectie die Keus heeft ontworpen voor Love Stories, zal beschikbaar zijn in de maten 1, 2, 3 en 4 die gelijkstaan aan de maten XS, S, M en L. De broeken zullen voor 200 euro te koop zijn in de Love Stories winkels in Amsterdam en Antwerpen, wat betekent dat er per winkel zes broeken verkrijgbaar zijn.

Love Stories
mick keus