• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Macy’s begint met verkoop pakken Opposuits

Macy’s begint met verkoop pakken Opposuits

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De pakken van het Nederlandse kledingbedrijf Opposuits zijn vanaf nu verkrijgbaar bij warenhuis Macy’s in de Verenigde Staten. De feestelijke pakken zijn te krijgen in driehonderd Macy’s vestigingen en in de webshop van de warenhuisketen. Dat meldt Fashionmag.com.

Eerder dit jaar werd al bekend dat Opposuits verkrijgbaar zou zijn bij Macy’s. Nu geeft de Amerikaanse keten aan dat de pakken worden verkocht als een driedelig set met bijpassende jas, broek en stropdas, samen voor 99,99 dollar. De pakken zijn speciaal gemaakt voor de feestdagen, met printjes van sneeuwvlokken en -mannen, dennenbomen en rendieren. Naar eigen zeggen stimuleert Macy’s mannen om plezier te hebben in mode.

“Macy’s is altijd op zoek naar manieren om klanten te verrassen, door hen te voorzien van de nieuwste en innovatieve trends,” vertelt Durand Guion, onderdirecteur van Macy’s. “Opposuits is een levendig, jong merk met een uniek point of view. We zijn verheugd onze klanten kennis te laten maken met een nieuwe aanpak van Kerstmode.”

Het Nederlandse pakkenmerk werd drie jaar geleden opgericht en wordt verkocht in high-end winkels en speciaalzaken in Europa. Opposuits is al enige tijd actief in de Verenigde Staten: sinds oktober worden de pakken van het merk verkocht op Halloweencostumes.com. Afgelopen augustus begon Macy’s al met de verkoop van een aantal producten van Opposuits.

Macy's
OppoSuits
Pakken