• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • “MAMH x ETL” een editorial gebaseerd op het belang van vriendschap

“MAMH x ETL” een editorial gebaseerd op het belang van vriendschap

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Online platform Enable the Label werkt samen met buitenlandse opkomende modemerken en Nederlands creatief talent om wederzijdse groei te realiseren. Enerzijds streven zij, met het oog op de buitenlandse modemerken, naar naamsbekendheid in de Nederlandse creatieve industrie. Anderzijds streven ze naar persoonlijke ontwikkeling van Nederlands creatief talent.

Ter ere van de nieuwe collectie van Zweeds, edgy streetwear label Me And My Homies, initieerde Enable the Label een samenwerking met de Nederlandse creatieven: Pip Wijn en Yvette van Vlaanderen. Het label Me And My Homies heeft de visie om kleding te maken die het belang van vriendschap in de hedendaagse cultuur personifieert en symboliseert. De boodschap van het label is duidelijk: je beste ervaringen zijn of zullen worden gedeeld met je beste vrienden, je homies. Wanneer je de items van het Zweedse label draagt, kies je ervoor deze boodschap te vertegenwoordigen en te delen.

Het is dan ook geen toeval dat de Nederlandse creatieven, Pip en Yvette, al 7 jaar lang bevriend zijn. Logischerwijs is de samenwerking gebaseerd op vriendschap. Een vriendschap waarbij passies als fotografie, mode en creativiteit gedeeld worden. Een vriendschap waar eerlijke feedback wordt gewaardeerd en tegelijkertijd wordt gebruikt om te groeien, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. De dynamiek voortkomend uit vriendschap die op de set ontstaat, is zeker terug te zien op beeld.

Het kleine team bestaande uit fotografe Yvette van Vlaanderen, model Pip Wijn, make-up artiest Mairin Nijhuis en stylist & founder van Enable the Label, Michelle de Bruijn werkten samen aan de editorial ‘HOMIES’. De foto’s zijn geschoten op de NDSM Werf in Amsterdam waar vriendinnen Pip, Yvette en Mairin geregeld te vinden zijn om gezamenlijk content te creëren.

De items van de nieuwe collectie van Me And My Homies zijn hand geverfd in de Starhawk Design Studio in New York. De uniseks items zijn dan ook stuk voor stuk uniek! De editorial is terug te vinden via deze link. Daarnaast vind je meer informatie over de items op het platform.

Credits:
Photography | Yvette Vlaanderen
Model | Pip Wijn
Fashion | Me And My Homies via Enable the Label
Shoes | Toral Shoes
Styling | Michelle de Bruijn

Enable The Label
jong creatief talent
online platform
Partner Content