• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • MEXX Footwear Spring/ Summer 2020

MEXX Footwear Spring/ Summer 2020

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Mexx Footwear is klaar voor de zomer! De nieuwe SS20-collectie tilt dagelijkse basics naar een hoger level met mooie materialen en geweldige details. De subtiele, authentieke Mexx merkelementen op trendy zomer items maken deze nieuwe collectie uniek.

Algemene trends

De SS20-collectie van Mexx Footwear bestaat uit verschillende modieuze kleuren. Naast de basic kleuren zwart, wit, grijs en bruin zie je bij Mexx dit seizoen ook veel trendkleuren zoals geel, groen, rood, neon, goud en zilver. Subtiele merkdetails zijn van belang binnen de collectie van Mexx. Zo zie je sportieve rubberen labels, glanzende metalen letters, subtiele metalen logo’s, sportieve webbing tapes en tot slot de charmante bedels die helemaal passen binnen de ‘juwelification’ trend als extra accessoire aan de schoenen.

Sandalen

Mexx heeft een ruim assortiment aan basic lederen en synthetische sandalen van topkwaliteit. Een ruim assortiment van sandalen met verstelbare bandjes, een zacht voetbed en subtiele merkdetails. Heel comfortabel en ideaal voor een wandeling door de stad, maar ook om te relaxen aan zee. Naast de basic sandalen komen de platte comfort sandalen terug in een verfijnde look. Ook hier wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen waaronder leer en suède in verschillende kleuren. Mexx heeft ook een selectie van sandalen met een sporty look. De sporty sandalen zijn geïnspireerd op het succes van de hiking en performance sneaker trends. Dankzij de woven items krijgt het geheel een echt zomers gevoel met een natuurlijke look. Tot slot zijn de toe-post sandalen een echte must have geworden. Ook binnen de collectie van Mexx zien we deze trend terug komen in de SS20 collectie.

Sandalen met hak

Kleurrijke hakken zijn on trend deze zomer. Deze sandalen zijn ontworpen met veel oog voor detail, van het upper tot de opvallende hak. Oranje, bordeaux rode en gele hakken in combinatie met meerkleurige uppers met slangenprint geven je outfit een frisse, maar toch toegankelijke look.

Sneakers dames

Mexx staat bekend om sneakers met een vrouwelijke look. 'Eliza' is een nieuwe toevoeging aan deze succesvolle productlijn. Met haar elegante vorm in combinatie met een strakke zool en metallic details is deze schoen een must-have in elke garderobe. Behalve 'Eliza' bevat de collectie vele andere nieuwe producten met spannende materialen en merkdetails. Natuurlijk zijn de succesvolle basics van vorige seizoenen nog steeds in de collectie te vinden. Never change a winning team!

Sneakers heren

Bij Mexx heren draait alles om stijl en raffinement. De sneakerlijn voor heren combineert een casual uitstraling met stedelijke elegantie. Luxueuze materialen gaan hand in hand met nieuwe vormen die heerlijk zitten. Binnen de collectie van Mexx wordt er uiteraard gebruik gemaakt van de trendy chunky sneaker zolen en colourblocking met verschillende materialen. Naast de chunky zolen zijn ook de cupzolen een musthave in je garderobe. Cupzolen staan bekend om de veelzijdigheid, eenvoud en comfort, van de designs die je allen terug kan vinden in de Mexx collectie. Tot slot mag de ‘airsole’ niet ontbreken in je SS20 collectie. Deze ultra comfortabele toevoeging op sneakers en sandalen geven deze basic items een moderne trendy twist.

Over Mexx

In 1986 voegde Rattan Chadha zijn herenmerk Moustache (M) en zijn damesmerk Emanuelle (E) samen tot een nieuw label. Hij bezegelde de naam met twee kussen (xx): Mexx. Mexx ontwikkelde zich tot een van de meest succesvolle fashionmerken, retailbedrijven en pioniers ter wereld. In 2018 werd Mexx opnieuw aan de wereld gepresenteerd. Nu is Mexx klaar om opnieuw een fashionbedrijf van wereldklasse te worden dankzij een nieuwe collectie en een nieuwe organisatie. Mexx biedt moderne en hoogwaardige collecties voor vrouwen, mannen en kinderen. Het merk is ook in licentie gegeven aan partners voor diverse andere producten, zoals parfums, horloges en eyewear. Tegenwoordig is Mexx opnieuw in Nederland gevestigd (eigenaar: RNF BV) en bedient het merk klanten over de hele wereld.

Over RNF BV

In 20 jaar is RNF BV uitgegroeid tot een sterke en internationaal actieve partner die bekend is van de merken Mexx, Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam en Umbro. RNF BV is ook zeer succesvol in het trading- en private-label segment.

MEXX FOOTWEAR
Partner Content
spring/summer 2020
SS20
SS2020 Mexx