• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Millennial-merk Nyden naar H&M website

Millennial-merk Nyden naar H&M website

Door Caitlyn Terra

16 okt. 2018

Nyden is nu ook beschikbaar op de website van H&M, zo bevestigt een woordvoerder tegen FashionUnited DE. Het merk zal nog steeds de eigen website nyden.com behouden.

“Als het op Nyden aankomt, heeft het start-up project in een ontwikkelingsfase gezeten,” aldus een woordvoerder in een schriftelijk statement. “Het heeft de kans gegeven verschillende ideeën te testen waardoor we goede inzichten hebben gekregen. Nu gaat het project verder naar het H&M platform, nog steeds onder de Nyden naam en behoudt het nyden.com. Hierdoor kunnen we de resultaten op een grotere schaal ontwikkelen. Door Nyden te integreren, met daarbij het creatieve concept en de dingen die we hebben geleerd, in H&M zien we veel potentie voor een toekomstige manier van werken wanneer het aankomt op het zijn van agile en het testen van nieuwe ideeën voor onze klanten.”

De verandering houdt in dat een deel van het team in Los Angeles van Nyden verdwijnt. Het team in Stockholm zal verder gaan zoals altijd, maar het verlies van banen in Los Angeles is een resultaat van dubbele posities.