• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • MODINT Credit & Finance verhuist naar modestad Arnhem

MODINT Credit & Finance verhuist naar modestad Arnhem

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

MODINT Credit & Finance heeft vanaf heden een nieuwe huisvesting betrokken in Arnhem, en heeft Zeist na meer dan 10 jaar verlaten.

”De keuze voor Arnhem lag voor de hand” aldus Frans van der Hoorn, “ArtEZ Fashion Design en Modekwartier Klarendal, geven deze provinciehoofdstad een creatief en cultureel aspect wat ons erg aanspreekt. Daarnaast biedt de grensregio een belangrijke entree naar Duitsland, onze 2 e thuismarkt, en is het samen met Nijmegen een centrum voor meer dan 35.000 bedrijven.”

Eenvoudig bereikbaar in Arnhem ligt het voormalige 90 ha grote AkzoNobel complex waar nu Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is gevestigd. IPKW heeft op duurzame wijze gebouwen herontwikkeld en spant zich in om met gemeenschappelijke voorzieningen, bedrijven een innovatieve community te laten vormen. Een breed spectrum van o.a. cleantech ondernemingen werkt hier samen aan een circulaire economie.

“Back to our roots, want ruim 70 jaar geleden werden hier nog kunstvezels geproduceerd voor de textielindustrie.” Een dynamische omgeving binnen een duurzaam park in de stad die al veel bekende modeontwerpers inspireerde.

Jeroen Leijser vult aan: “Uiteraard zullen we onze klanten ook blijven ontmoeten in Zeist, waar Modint met INretail gehuisvest is. Op bijeenkomsten en afspraken kunnen we zaken efficiënt combineren met kennisuitwisseling en netwerk. Hoewel modestad Arnhem ook zeker een bezoek waard is.”

Algemeen

MODINT Credit & Finance is al meer dan 50 jaar leading in creditmanagement voor fashion, sport, schoenen, textiel en home & living. Zo’n 600 leveranciers binnen EU maken gebruik van financiering, kredietverzekering, credit checks en incasso, specifiek voor de sector. Naast de hoofdvestiging in Arnhem (www.ipkw.nl), wordt in Duitsland vanuit Kleve en Düsseldorf gewerkt. Modint Credit & Finance is onderdeel van de CRDT-Group.

CRDT
MODINT
MODINT Credit & Finance; CRDT-Group
Partner Content