• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Moederbedrijf Vero Moda en Jack & Jones introduceert nieuw mannenmodemerk Annarr

Moederbedrijf Vero Moda en Jack & Jones introduceert nieuw mannenmodemerk Annarr

Door Ole Spötter

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Bestseller

De Deense kledingretailer Bestseller, eigenaar van merken als Vero Moda, Jack & Jones en Only, heeft een nieuw merk in zijn portfolio, Annarr. Het merk werd door Bestseller onthult op Instagram.

Het nieuwe merk is een herenkledingmerk dat street- en workwear combineert met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Annarr werd afgelopen woensdag onthuld tijdens een presentatie tijdens Copenhagen Fashion Week - maar niet als onderdeel van de officiële kalender.

Annarr is al sinds begin juli op het platform vertegenwoordigd met een eigen Instagram-account. Daar zijn minimalistische looks te zien die zich richten op klassieke stukken zoals shirts, jassen en jacks, maar ook streetwear stukken zoals losse T-shirts en hoodies.

Bestseller: Eerste topmerk

Dit is het eerste merk van de Bestseller Group dat in het topsegment wordt gepositioneerd. Hierdoor zal het merk verkrijgbaar zijn bij lokale winkels in het hogere segment, online shops en ‘grote’ warenhuizen. De eerste release staat gepland voor het voorjaar van 2024.

Annarr werd afgelopen woensdag gelanceerd tijdens een presentatie tijdens de Copenhagen Fashion Week - maar niet als onderdeel van de officiële kalender. Annarr is al sinds begin juli vertegenwoordigd op het platform met een eigen Instagram-account. Minimalistische looks zijn daar te zien, met een focus op klassieke stukken zoals shirts, jassen en jacks, maar ook streetwear stukken zoals losse T-shirts en hoodies.

“U zal op street- en workwear geïnspireerde kleding zien, duurzame bovenkleding en ontspannen silhouetten. De algehele expressie blijft eigentijds in alles wat we doen, maar er is ook ruimte voor tijdloze stijlen”, aldus Per Holk Reinertsen, Brand Manager van Annarr. “Wat ons merk onderscheidt zijn onze zorgvuldig vervaardigde silhouetten, pasvorm en kwaliteit die de man aanspreken die het gevoel van duurzaam materiaal waardeert en waarde hecht aan een lange levensduur.”

Op de labels van de kledingstukken staan QR-codes met informatie over het gebruik van de vezels, verzorgingsinstructies en gegevens over de toeleveringsketen. Maar bij de selectie van materialen worden ook duurzamere materialen gebruikt. Annarr richt zich op een ‘hoog aandeel’ organische en gerecyclede materialen. Veel van de stoffen zijn afkomstig van een Italiaanse fabriek.

Dit bericht is voorzien van extra informatie op 18 augustus 2023, nadat FashionUnited een persbericht van Annarr ontving.

Annarr
Bestseller
Bestseller Group
Menswear