• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Moon Company introduceert Frans modemerk Louizon in Nederland

Moon Company introduceert Frans modemerk Louizon in Nederland

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Louizon is een Frans merk dat vier jaar geleden opgericht is door broer en zus Yoni Seror en Jessica Guenni. Hun familie was altijd al in de kledingbranche actief, het was dus heel natuurlijk dat zij met een eigen label kwamen, Louizon. De naam Louizon is een eerbetoon aan hun moeder en omdat het vrouwelijk klinkt - niet te ‘girly’, maar met een stoere touch!

Louizon staat voor het gebruik van mooie, kwalitatieve en natuurlijke stoffen met een boho vibe.

De helft van de collectie is gemaakt van Frans/lokale materialen. Louizon wilt zich meer en meer focussen op het kiezen van de juiste stoffen voor de planeet, en zo ook op de beste leveranciers, zodat ze stap voor stap nog meer richting een sustainable/duurzame collectie gaan.

Het katoen wordt vervangen door organic katoen, viscose door EcoVero, en daarnaast introduceren zij gerecycled polyester: is het niet geweldig om iets te dragen dat voorheen plastic flessen waren en vervolgens omgezet is naar een waanzinnige mooie print jurk afgezet met beads?

Louizon heeft haar eigen DNA: flower embroideries, gouden details, maxi dresses en geprint lurex. De prints van Louizon zijn exclusief en uniek: ontworpen in-house!

De collectie is zeker een mix & match tussen ‘urban’ stijl en het ethnic/gypsy gevoel. Ze streven naar een collectie die bohemien is maar toch ook perfect draagbaar is overdag, avond en in de stad.

Louizon wordt in Nederland vertegenwoordigt door Monica ten Cate, eigenaar van Moon Company.

Over Moon Company

Na Monica’s studie heeft ze ervaring in het buitenland opgedaan en daarna meerdere functies gehad in NL om vervolgens steeds terug te komen op haar passie, fashion. Uiteindelijk kon het niet anders dan dat zij haar eigen agentschap lanceerde.

Moon Company bestaat sinds juli 2011, waarvan de naam geïnspireerd is op de naam die familie en vrienden Monica geven: Moon. Het weerspiegelt Monica´s informele, vriendelijke benadering van zaken doen.

Monica heeft fantastische merken in haar portfolio, ze gaat zich wel steeds meer focussen op duurzaamheid. Sustainability is enorm belangrijker aan het worden, agentschappen en hun merken moeten hierin mee bewegen.

Monica gelooft volledig in de merken die zij heeft uitgekozen om te vertegenwoordigen. Ze heeft een oog voor betaalbare kwaliteit en biedt alles van vrouwelijke eenvoud tot bohemian chic.

Naast Louizon vertegenwoordigt Moon Company het Deense merk Lollys Laundry en het Franse Ethical Fashion merk Poppy Field the Label. Ben jij retailer en ben je geïnteresseerd in één van de merken die Moon Company vertegenwoordigt? Neem dan contact op via de website: mooncompany.nl

Louizon
Louizon Paris
Monica ten Cate
Moon Company
Partner Content
SS20
SS2020