Movers & Shakers start met bemiddeling Store Managers posities

Amsterdam, 3 oktober 2017 - Vanaf vandaag bemiddelt Movers & Shakers Recruitment ook Store Managers vacatures voor Fashion- en Retail-merken. Het gaat om de bemiddeling van talentvolle professionals met minimaal een aantal jaar ervaring in de Fashion, Lifestyle & Retail branche. De ‘movers & shakers’ uit de industrie, talent dat écht het verschil maakt in een organisatie.

In het verleden heeft Movers & Shakers zich voornamelijk gericht op hoofdkantoor posities binnen Fashion & Retail. Echter, in de afgelopen jaren bleek er een groeiende vraag vanuit een aantal opdrachtgevers, om ook mee te zoeken naar Store Managers posities. Door uitstekende kennis van de Fashion- en Retailmarkt bleek Movers & Shakers ook bij Store Managers posities tot een succesvolle match te kunnen komen. Vanzelfsprekend blijft Movers & Shakers zich richten op het vinden van kwalitatieve kandidaten binnen de Fashion, Retail en Lifestyle branche, maar nu óók op het gebied van senior Store Management posities.

Partners Mascha Manassen en Yvonne van Vliet hopen hiermee de groeiende vraag naar talentvolle Store Managers bij de huidige opdrachtgevers te vervullen en deze partners nog beter van dienst te zijn bij het vinden van kwalitatieve kandidaten.

 “We zetten de samenwerking voort met de serieuze partners waar we al een nauwe samenwerking mee hebben, en zullen daarnaast met geselecteerde partners een samenwerking opstarten. Dus goede samenwerkingen met commitment van beiden kanten is wat het beste werkt voor iedereen.”, vertelt Mascha.

En voegt hieraan toe: “Vanaf de start 7 jaar geleden wilden we geen Store Management doen vanwege de enorme wisseling van personeel die er altijd is, en lag onze focus met name op hoofdkantoor posities. We verwezen de klanten altijd naar collega’s uit de markt die wel het Store Management als specialisme hadden. Nu zijn we erachter dat we toch best veel succesvolle matches voor onze top 3 opdrachtgevers konden maken. Dus nu hebben wij een specialist aangetrokken, om de Store Managers-vacatures nog meer focus te kunnen geven.”

Om de nieuwe propositie in de markt te zetten heeft Movers & Shakers Ellen van Beest-Olthof aangetrokken als Recruitment Consultant met de specifieke focus op de (senior) Store Management posities. In de start van haar carrière heeft Ellen bij meerdere Fashion-merken gewerkt als Store Manager en vervolgens de laatste 9 jaar als Regio Manager in de Retail. Ellen is daarom erg goed bekend met de branche en heeft dus veel kennis over de Retailmarkt en grotere Fashion merken. Hierdoor kan ze goed inspelen op de behoefte van de opdrachtgevers en weet het kaf van het koren scheiden bij het vinden van geschikte kandidaten. Daarnaast blijft Recruitment Consultant Corinne van Elst nog steeds verantwoordelijk voor de Senior Retail Management posities en zullen ze uiteraard ook samenwerken.

Movers & Shakers onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en begeleiding, dit leidt uiteindelijk naar dé ultieme match met de organisatie. Door verder te kijken dan het profiel, maar ook naar het DNA van de organisatie en altijd de kandidaten te testen met een uitgebreid e-assessment.   ­

“We verkennen de markt continue en schakelen snel. Echter, is het niet zo dat de beste kandidaten de volgende dag al gepresenteerd worden. Het blijft nog steeds vakmanschap en de besten zijn vaak niet echt op zoek.”, zegt Mascha. 

Ben jij of ken jij een talentvolle Store Manager? Of wil je meer informatie over wat Movers & Shakers voor jou of jouw organisatie kan betekenen, kijk dan op: www.moversshakers.nl  

Meer informatie? Neem contact om met:

mascha@moversshakers.nl (bedrijven)

06- 54746105
ellen@moversshakers.nl (kandidaten)
06-24281190


Over Movers & Shakers Recruitment:

Movers & Shakers Recruitment bemiddelt sinds 2010 ambitieuze professionals in de Europese Fashion, Lifestyle & Retail branche op het gebied van Sales, Inkoop & Product Development, Design, Merchandise & Planning, (online) Marketing & Communicatie, E-commerce, PR, Retail, Visual Merchandising, HR, Logistics & Supply Chain.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN