• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • MR Porter’s eigen merk lanceert schoenen en accessoires

MR Porter’s eigen merk lanceert schoenen en accessoires

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

MR P. biedt niet alleen kleding meer, zo meldt moederbedrijf MR Porter in een persbericht in handen van FashionUnited. Het merk van het luxe online platform lanceert een schoenen- en accessoires lijn.

De nieuwe schoenenlijn richt zich op de essentiële schoenen voor elke man. “De bouwstenen van de schoenencollectie van iedere man,” aldus het bericht. Zowel casual als formele stijlen zijn opgenomen in de lijn. “Gelijk aan de ready-to-wear collectie van Mr P. zijn de schoenen ontworpen en geleid door: makkelijke stukken, slimme details en een stijl die blijft.” De collectie beslaat acht klassieke schoenen zoals loafers, witte leren sneakers en Derby schoenen en daarnaast zeven stijlen die bij het seizoen passen zoals verschillende laarzen.

De schoenenlijn wordt gecomplimenteerd door de lancering van een lijn met sokken. Drie klassieke kleuren en negen seizoensstijlen in verschillende kleuren en patronen zijn in het aanbod te vinden. Naast de focus op footwear staat het nieuwe seizoen bij Mr P. ook in het teken van de lancering van vijf sjaals.

FashionUnited heeft navraag gedaan bij Mr Porter over de prijzen van de nieuwe lijnen.

Accessoires
Mr P
Mr Porter
Schoenen