• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • MS Mode lanceert nieuwe jeanslijn: Magic Simplicity

MS Mode lanceert nieuwe jeanslijn: Magic Simplicity

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

MS Mode zet stappen om hun doel te behalen Europees expert in curvy denim te worden. Het merk doet dit met de lancering van de nieuwe jeanslijn Magic Simplicity, geïnspireerd door de Magic-broek uit het assortiment van MS Mode, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

“Een nieuwe generatie skinny broeken die perfect bij elk silhouet passen,” aldus het bericht. De lijn heeft vier shaping broeken waarbij figuurtypes centraal staan; boosts, lifts, sculpts en slims. Denk bij de ontwerpen aan zachte stretch denim, waar bij de jeans accent ligt op de billen en rond de buik juist wordt gecorrigeerd. De nieuwe collectie is nu verkrijgbaar bij alle MS Mode winkels en online. De jeans gaan voor 39,99 euro over de toonbank.

“Innovatie is de basis van onze nieuwe koers. MS Mode is de nummer één winkel voor curvy dames. Door middel van onze kennis en expertise doorbreken we huidige taboes omtrent curvy fashion. Met dank aan de interactie met onze trouwe klanten én de inspiratie van de huidige trends hebben we het nieuwe product Magic Simplicity ontwikkeld. Door het uitgebreide onderzoek én het ontwerpproces inhouse te houden, hebben we voor deze innovatieve lijn patent kunnen aanvragen - en gekregen,” aldus CEO Peter van Kampen in het persbericht.

MS Mode is al jaren actief op het gebied van grotere maten. Het merk heeft winkels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, en Spanje. Sindskort is MS Mode actief in Duitsland met een webshop.

Beeld: MS Mode

magic simplicity
MS Mode