MVMT: hét horlogemerk komt naar Nederland

De stijlvolle horloges van MVMT vallen op door hun moderne en minimalistische design. Kwaliteitsproducten, en toch betaalbaar. Het populaire horlogemerk komt voor het eerst naar Nederland en is binnenkort verkrijgbaar bij Horloge.nl, dé online horlogespecialist.


MVMT: hét horlogemerk komt naar Nederland

Het succesverhaal van MVMT is in 2013 begonnen in Zuid-Californië. Een avontuur dat leest als een jongensboek. Twee vrienden, de dan pas 22-jarige huisgenoten Jake Kassan en Kramer LaPlante, staakten hun studie om middels crowdfunding een horlogemerk te lanceren. De jonge ondernemers konden namelijk nergens een stijlvol, goed gemaakt horloge vinden dat ook nog eens betaalbaar was. En dus besloten ze dat horloge zelf op de markt te brengen. De rest is geschiedenis. Inmiddels behoort MVMT tot de snelst groeiende horlogemerken ter wereld en heeft het bedrijf uit Los Angeles ruim vijf miljoen fans op sociale media, onder wie realityster Kylie Jenner en basketballer Klay Thompson.

MVMT: hét horlogemerk komt naar Nederland

Slimme strategie

Het enorme succes is te danken aan de goede prijskwaliteitverhouding en het innovatieve businessmodel dat staat als een huis. MVMT staat voor ‘Movement’: een toepasselijke naam, die niet alleen refereert naar de beweging van het uurwerk, maar ook naar de groeiende community. Het merk is groot geworden door contact te leggen met hun doelgroep via sociale media én door goed te luisteren naar hun wensen. Ook werkt MVMT vanaf het begin samen met verschillende influencers en designers. Zo blijft de stijl van de MVMT horloges up-to-date en houd je altijd een vinger aan de pols van de laatste trends. Het horlogemerk richt zich op avonturiers die de wereld willen verkennen en koos er om die reden voor om samen te werken met Sam Kolder en Jacob Riglin, beide bekende makers van reisvideo’s met een gigantische fanbase op Instagram en YouTube. De avonturen die deze twee globetrotters beleven en de manier waarop ze dit vastleggen sluiten perfect aan op het verhaal dat MVMT wil uitstralen.

MVMT: hét horlogemerk komt naar Nederland

Tijdloos karakter

De MVMT horloges zijn binnenkort verkrijgbaar bij Horloge.nl, een ruime keuze aan stijlvolle heren- en damesmodellen, variërend van klassieke horloges met een leren band tot stoere designs met een roestvrijstalen kast. Schrijf je nú in op jouw favoriete MVMT horloge en ontvang direct een melding wanneer het horloge beschikbaar is. De MVMT horloges zijn zowel casual als zakelijk te dragen en hebben door hun strakke design een tijdloos karakter. Dankzij de verwisselbare banden kun je op een toegankelijke manier verschillende stijlen creëren. Het perfecte horloge voor elk moment. Kortom: een functioneel en stijlvol item om jaren plezier van te hebben. Doordat MVMT overtuigd is van de kwaliteit van zijn producten worden alle horloges geleverd met een wereldwijde garantie van twee jaar. Het populaire Amerikaanse horlogemerk heeft gezorgd voor een frisse nieuwe beweging in de horlogemarkt én levert het ultieme bewijs dat niet alle mooie horloges duur hoeven te zijn.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN