Nederlands ontwerpduo Schepers Bosman slaat handen ineen met Duits merk Pinqponq

Ontwerpduo Schepers Bosman (Sanne Schepers en Anne Bosman) is hun eerste samenwerking aangegaan. Het Nederlandse merk heeft de handen ineen geslagen met het Duitse tassenmerk Pinqponq. Dit melden de ontwerpers aan FashionUnited.

Schepers Bosman heeft twee iconische ontwerpen van Pinqponq onder handen genomen, de Tetrik en Blok. Het duo heeft gebruik gemaakt van reststoffen van het Duitse merk die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen. Schepers Bosman staat onder andere bekend om hun patchwork ontwerpen en rauwe afwerkingen. De afwerkingen van elk kledingstuk en in dit geval van elke tas zijn altijd duidelijk zichtbaar.

Sanne Schepers vertelt aan FashionUnited dat de samenwerking al zo’n anderhalf jaar onderweg is sinds het eerste contact. Pinqponq zocht het eerste contact met het prijswinnende ontwerpersduo en vanaf daar is gekeken hoe de twee design esthetieken samengaan.

De collectie is gemaakt met zwart, donkerblauwe, grijze en nuongele stoffen. De backpack kost 280 euro en de heuptas 130 euro. De limited edition collectie is vanaf 6 september beschikbaar bij geselecteerde retailers en via Pinqponq.com.

Beeld: Via Schepers Bosman en Pinqponq

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN