• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nelson x Moderosa: Nelson Schoenen lanceert eerste samenwerking

Nelson x Moderosa: Nelson Schoenen lanceert eerste samenwerking

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Nederlandse schoenenretailer Nelson Schoenen is voor het eerst een samenwerking aangegaan, met een influencer. Het merk heeft samengewerkt met Moderosa, het platform van Roos-Anne van Dorsten. De samenwerking is voor Nelson een belangrijke stap om een nieuwe doelgroep aan te spreken, aldus het persbericht.

“De Nelson by Moderosa modellen zijn echt een toevoeging op onze collectie,” aldus senior buyer bij Nelson, Nikki Hagenaar, in het persbericht. In de capsulecollectie zijn een veterlaars, western laars, pointy enkellaars en een chunky sneaker opgenomen. “ Voor ons was het heel inspirerend om met alle ideeën van Moderosa aan de slag te mogen gaan. Mooie materialen, een goede pasvorm en een flinke dosis gedurfde fashion inspiratie waren het uitgangspunt van deze collectie.”

De prijzen liggen tussen de 109,99 en 129,99 euro, vergelijkbaar met het reguliere prijsniveau van de collectie van Nelson. De collectie is online te koop op nelson.nl en via de premium winkels van het merk. De retailer verkoopt onder andere schoenen van Dr. martens, Skechers, Vans, Nike, Timberland, Ecco en Converse in de winkels. De keten heeft ook 9 premium winkels waarin bijvoorbeeld Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Steve Madden en Van Lier ook verkocht worden.

moderosa
Nelson Schoenen