• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • New Collection Spring/ Summer 2020

New Collection Spring/ Summer 2020

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Graag introduceren wij met trots de Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam Spring Summer 2020 collectie. Een hele bijzondere; de eerste collectie die is ontworpen onder de vleugels van onze nieuwe eigenaar, RNF B.V. De collecties van beide merken zitten vol nieuwe, verfrissende designs en zijn aantrekkelijk geprijsd.

Fred’s favourites

De collectie van Fred de la Bretoniere straalt elegantie en vrouwelijkheid uit. De tijdloze klassiekers van Fred de la Bretoniere zijn in een nieuw jasje gestoken; aardse tinten met felle accentkleuren staan centraal in deze collectie. Perfect om dat zomerse gevoel te creëren.

Een vernieuwde klassieker uit de collectie van Fred de la Bretoniere is een cognac kleurige espadrille met sleehak. Door de sleehak loopt de schoen erg comfortabel. Het bandje van slangenprint geeft de schoen een opvallende twist die je outfit een boost geeft.

Must have sneakers

Het design team van Fred de la Bretoniere is uitgebreid met een dedicated sneaker designer. Een reeks vernieuwende casual elegante sneakers zijn het resultaat.

Deze witte sneaker met oudroze details en een kenmerkende zwarte croco achterkant geeft je outfit een trendy boost. Mind the detail; de neon veter zorgt voor die extra fashion twist.

Sneak peek: 50 years

Volgend jaar bestaat Fred de la Bretoniere 50 jaar. Ter ere van dit jubileum worden er een aantal limited edition schoenen gelanceerd. Als preview van deze limited edition collectie presenteren wij vast deze sportieve met de stoere zool van een sneaker en de geweven, luxe bovenkant van een espadrille. Het upper is handgemaakt; ambacht en craftsmanship staan hierbij centraal. Daarnaast is deze sneaker ook helemaal uniek; er worden slechts 500 exemplaren van gemaakt.

Shabbies’ style

Shabbies Amsterdam heeft een vernieuwde zomercollectie met naast enkellaarsjes ook sneakers, espadrilles, sandalettes en sandalen. Shabbies Amsterdam staat voor comfortabele schoenen met pure details én een vrouwelijke touch.

Sportieve hybrides

Een selectie unieke items uit de collectie van Shabbies Amsterdam zijn espadrilles gecombineerd met een sneaker zool; sportief én trendy. Deze hybrides komen in echte trendkleuren zoals metallic goud en zomers geel. De schoenen zijn afgewerkt met het kenmerkende en subtiele Shabbies branding.

Snake print

Deze opvallende sandaal in slangenprint van okergeel, roest en zwart is een must-have voor je zomercollectie. De kleuren zijn helemaal on-trend en geven een stoere touch aan je outfit. Dit opvallende slangenprintje is verkrijgbaar op verschillende modellen sandalen, espadrilles en enkellaarsjes.

Matching bags

In beide collecties mogen de tassen uiteraard niet ontbreken. Bij iedere schoen is een bijpassende tas verkrijgbaar zodat het makkelijk wordt om je gehele outfit compleet te maken. Alle tassen van Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam zijn gemaakt van de beste leersoorten.

Bij Fred de la Bretoniere zijn er onder andere een aantal gevlochten tassen in het zwart en cognac verkrijgbaar, een prachtige combinatie met de cognackleurige espadrilles en sandalettes uit de collectie. Door de gevlochten structuur heeft de tas een zomerse uitstraling. Samen stralen de tassen en schoenen pure luxe en ambacht uit.

In de collectie van Shabbies Amsterdam is een gevarieerd aanbod van leren tassen te vinden. Neem bijvoorbeeld een tasje in slangenprint. Leuk te combineren met de sandalen en espadrilles in dezelfde print, of gebruik deze tas om een neutrale outfit af te maken. Een andere groep tassen die in verschillende aardse tinten komen hebben een opvallende lak coating.

Over de merken

Fred de la Bretonière is de ontwerper en grondlegger van de merken Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam. Het merk Fred de la Bretoniere is ontstaan in 1970 en Shabbies Amsterdam brengt in 2004 haar eerste collectie op de markt. Beide merken delen dezelfde “founding father” waardoor ze een rijk verleden hebben en daarmee, net als twee zussen, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Net als zussen delen ook onze merken een aantal dezelfde karaktereigenschappen. Als je de producten draagt, voel je het vakmanschap en ervaar je de hoogwaardige kwaliteit waarmee ze vervaardigd zijn. Naarmate je de schoenen en tassen van Fred de la Bretoniere of Shabbies Amsterdam langer gebruikt en draagt, zul je ervaren dat de ontwerpen steeds mooier worden en meer karakter krijgen. Ze geven kracht aan je persoonlijkheid.

Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam zijn in maart 2019 doorgestart met RNF B.V. In 20 jaar is de RNF Group uitgegroeid tot een krachtige en wereldwijd opererende partner, onder andere bekend van de merken Mexx en Umbro.

FRED DE LA BRETONIERE
Partner Content
Shabbies
Shabbies Amsterdam
SS20
SS2020