• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • New Looks, New You by Brandfield

New Looks, New You by Brandfield

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

YES! Spring is in the air. Het is tijd voor een nieuwe jij! Een nieuwe look om weer zelfverzekerd de deur uit te gaan. Brandfield heeft de nieuwste trends voor jou op een rijtje gezet en geeft je tips welke style items jouw outfit helemaal afmaken!

ECCENTRIC EDGY

Heel veel felle kleuren en alles mag zo wijd mogelijk! Ga de straat op met een comfy hoodie gecombineerd met een jogger. Alles mag, alles kan! De hoodie van je boyfriend die 10 maten te groot is kan gewoon gedragen worden naar het werk. Unisex is the way to go. Dat je mannelijke- en vrouwelijke collega’s gewoon in dezelfde trui lopen wordt namelijk gewoon geaccepteerd.

Trek je meest kleurrijke hoodie uit de kast, daaronder een stoere spijkerbroek of jogger en pak de meest foute kleur schoenen er bij! Color block to your heart’s content.

En je style items? Nóg meer kleur! Een felle rugzak van Fjällräven of juist een basic heuptasje. Naast de Eastpak rugzakken hebben wij dit stijlvolle model ook aan onze webshop toegevoegd. Je horloge moet er uit knallen, de rode Tommy Hilfiger horloge zorgt voor een nog kleurrijkere look. Voor de vrouwen een earparty waar je U tegen zegt, gestyled met stoere Cat Eye Trend sunnies van Quay. Voor de mannen een lekkere retro zonnebril van Komono in gekke vormen. Dare to stand out, dare to be different.

CASUAL YOU

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Minimalistisch maar toch stijlvol zijn is hier de trick. Bij casual denk je al snel aan basic, maar wij hebben er voor gezorgd dat jouw casual look een eigentijdse look & feel uitstraalt!

Met de juiste Style Items zorg je ervoor dat jouw casual look af is. Mannen, haal je trenchcoat maar uit de kast en combineer deze met een spijkerbroek (het liefst met wat rafels) en toffe chelsea boots er onder. Een lichte kleur maakt jouw look minimalistisch en rustig. Deze kan je combineren met een horloge van Kapten & Son. Kapten & Son kan jouw hele outfit afmaken met een horloge, zonnebril en rugtas. Basic, maar super stijlvol! Wilde plannen voor het weekend en dus een wat grotere tas nodig? Dan heeft Sandqvist de tofste tassen.

Pretty in pastel. Voor de ladies nemen we je mee naar Parijs. Dé haute couture modestad met afwisselende trends. Voor de casual vrouw is un petit peu de French Flair een onmisbaar element. Hou het subtiel met neutrale kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een wit blousje met een blazer gecombineerd met een lichtblauwe jeans en maak het af met cognac-kleurige heels. Natuurlijk is het baretje een must in deze look.

De Style Items maken deze look compleet. Een van de zonnebrillentrends du moment is het vintage model, zoals deze van Komono. Om de aandacht te vestigen op deze toffe sunnies kan je het best voor subtiele sieraden gaan. Een paar oorbellen van PD Paola voor wat elegantie in combinatie met een Violet Hamden ketting will do the trick. Maak het plaatje compleet met een Rosefield horloge.

KILLING IT IN CLASSY

Een tof thema waar de powervrouw tot haar recht komt. Combineer klasse met elegantie voor een zelfverzekerde look. Met de juiste Style Items zorg je ervoor dat een klassieke outfit alledaags kan worden gedragen.

Kostuums zijn helemaal hot dit seizoen. Kies een zonnig kleurtje (mosterdgeel, aanrader!) en pas daar je Style Items op aan. Maak het af met een mooie hak en je bent klaar om je 9 ‘til 5 in stijl op te vullen. Show ‘em who’s boss met een uitgesproken vintage zonnebril van LeSpecs (à la 50’s Chanel), een stijlvolle handbag, een minimalistisch klokje met een Scandinavisch tintje gecombineerd met subtiele armbandjes om je wristparty compleet te maken.

Voor de man is de coltrui nog steeds een tijdloze klassieker voor de ultieme sophisticated feel. Combineer het met een blazer en een pantalon voor een gelikte look. De kunst zit ‘m in het mixen en matchen van verschillende printjes. Maak het af met een goed paar stijlvolle loafers om chique voor de dag te komen. Het komend seizoen hoeft het niet allemaal symmetrisch! Spark it up met een clubmaster zonnebril voor een stoere touch, Buddha to Buddha ringen voor wat extra bling, en een minimalistische klok.

New Looks