• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nieuwe lijn Petit Bateau beschermt baby’s van straling

Nieuwe lijn Petit Bateau beschermt baby’s van straling

Door Caitlyn Terra

21 jun. 2019

Mode

Petit Bateau heeft een lijn ontwikkeld die peuters beschermt tegen straling. Het Franse merk heeft een innovatief gaas verwerkt in de kleding en accessoires die peuters beschermt tegen de golven van onder andere wifi en smartphones.

“We zouden graag onze baby beschermen door hem… in vliegtuigmodus te zetten,” aldus Petit Bateau in het persbericht. “Uitgaande van dit eenvoudige idee vond Petit Bateau de oplossing, waarmee hij een nieuwe mijlpaal creëerde in zijn innovatieve geschiedenis. Deze gebreide super gaas, die de baby verpakt als in beschermende bubbel, behoudt zijn doeltreffendheid was na wasbeurt en de zilverkleurige draad heeft antibacteriële en hypoallergene eigenschappen.” De stof die Petit Bateau heeft ontwikkeld, beschermt tegen 99,5 procent van alle straling, zo blijkt uit onderzoek.

De producten zijn beschikbaar in Frankrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Italië, Luxemburg, Rusland, Groot-Brittannië en Japan bij geselecteerde winkels en online vanaf 19 juni. De lijn bestaat uit een muts en een deken. De muts is 19,90 euro en de deken 89 euro, aldus het persbericht.

Beeld: Petit Bateau

PETIT bateau
straling