• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Nieuwe sales cooperation Spot On Fashion en Blue Pepper Industries

Nieuwe sales cooperation Spot On Fashion en Blue Pepper Industries

INGEZONDEN MEDEDELING
Door Sponsor

14 mei 2018

Mode

BPI ’ESSENTIALS’ bestaat uit een uitgebalanceerde selectie van eigentijdse basisproducten van een hoogwaardige kwaliteit voor adults en kids. Deze ‘ESSENTIALS’ zijn seizoen overstijgend en behouden hiermee hun waarde. De balans tussen een mooi design en de aandacht voor praktische en functionele details maken het verschil in vergelijking met soortgelijke basisproducten van anderen.

Stretchy en zachte stoffen maken de BPI ‘ESSENTIALS’ tot echte verwenproducten. Zonder twijfel de favoriete kledingstukken die iedereen het liefst elke dag wil dragen, hetzij op ‘EASY’ momenten om lekker te relaxen, hetzij tijdens ‘MOVE’ momenten om comfortabel in te kunnen bewegen of tijdens ‘STYLE’ momenten, door het volgens eigen stijl en smaak te kunnen combineren. Onze klanten voegen regelmatig nieuwe producten en kleuren toe aan hun assortiment en zijn hierdoor in staat meer impulsen aan de klant te geven en ze te verleiden tot een nieuwe aankoop. Dit houdt hen tot die aantrekkelijke inspirerende winkel. THE PLACE TO SHOP! Bijkomend voordeel is tevens dat de BPI ‘ESSENTIALS’ ook niet afgeprijsd hoeven te worden, omdat het hier immers om seizoen overstijgende basisproducten gaat. Dus geen uitverkoop stress.

Omdat niemand kan voorspellen hoe een artikel het in de winkel gaat doen biedt BPI JOGG. GOODS de mogelijkheid om de producten kleinschalig uit te proberen. Wanneer de producten goed bevallen kunt u ze in de door u gewenste maten en kleuren, hetzij uit voorraad, hetzij met een relatief korte levertijd, weer bijbestellen.

Ons enthousiaste team en onze nieuwe sales agent Elton en Boukje van Spot On Fashion nodigen u uit en staat voor u klaar om samen een fijne en succesvolle samenwerking tot stand te laten komen.

Spot On Fashion Tel: 0031-650285322 en 0031-625008859. BPI JOGG.GOODS Tel: 0031-206153239.