• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Noshirt lanceert lijn voor vrouwen

Noshirt lanceert lijn voor vrouwen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Noshirt Women

Modemerk Noshirt lanceert een lijn voor vrouwen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Sinds het begin van Noshirt krijgt oprichter Jan Willem Onderwater de vraag wanneer er een collectie voor vrouwen komt. Noshirt Women bevat nu drie verschillende modellen.

Een spaghettitop, tanktop en een short sleeve shirt vormen de basis van Noshirt Women. Voor de lijn is speciaal een ervaren ontwerper ingehuurd, namelijke de Vlaamse Maureen DeClerq. “Draagcomfort en onzichtbaarheid staan ook bij Noshirt Women voorop,” zegt ze. “We hebben daarom gekozen voor de ‘lite’ stof: ultradun Supima katoen dat aanvoelt als een tweede huid. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar meer verfijndheid en unieke details in het design. En uiteraard heb ik alles zo ontworpen dat het wegvalt onder de lijnen van de kleding en juist de lijnen van het vrouwenlichaam mooi omarmt. Het design heeft als doel om vrouwen zich niet alleen mooi te laten voelen, maar ze ook een gevoel van zekerheid te geven.”

Noshirt Women bestaat nu uit drie modellen verkrijgbaar in drie kleuren. De prijzen voor een spaghetti- en tanktop zijn 29,95 en een shirt kost 32,95 euro. Oprichter Onderwater geeft aan dat de collectie wellicht wordt uitgebreid. Noshirt richtte zich tot nu toe op onzichtbare ondermode voor heren. Hieronder vallen shirts, maar ook shorts en sokken.

Noshirt
noshirt women