• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Old Salts of the Aegean: Spring Summer ‘25

Old Salts of the Aegean: Spring Summer ‘25

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Credits: Dstrezzed

Het herenkledingmerk Dstrezzed presenteert zijn nieuwste collectie op de Pitti Uomo, samen met zijn nieuwe Duitse partner: Ben And GmbH, vertegenwoordigd door Ben Botas.

Deze collectie haalt inspiratie uit Griekenland, een van de prachtigste maar meest onderschatte landen van Zuid-Europa. De invloed is duidelijk zichtbaar in het kleurenpalet, de stoffen en de ontwerpen. Deze unieke stukken voegen een extra dimensie toe aan alledaagse stijl en stralen een zorgeloze lente-/zomermentaliteit uit.

Naast de kerncollectie laat het merk zijn creativiteit zien met nieuwe eigentijdse ontwerpen. Een opvallend stuk is de Terra All Over Co-ord: een tweedelige outfit met all-over borduurwerk, geïnspireerd op oude Griekse terracottapotten. Gemaakt van luxueuze stof, combineert het een eigentijdse stijl met een iets oversized pasvorm voor een relaxte uitstraling. Gehaakte details komen terug in breiwerk en in een set bestaande uit een shirt met korte mouwen en een bijpassende korte broek. Octagon details, die symbool staan voor brotherhood, zijn verwerkt in verschillende productcategorieën, zoals all-over octagon borduurwerk en octagon jacquard in teddy stof. Een ander hoogtepunt is de Gent D Atelier Keramika: een loos fit denim met zijn beste wassing ooit, compleet met damages en repairs, geïnspireerd door lokale keramiek.

Credits: Dstrezzed

De Lente-Zomer collectie speelt met seizoensgebonden silhouetten, zoals losse, relaxte en boxy stijlen, verschillende proporties en lichtere lagen. De stoffen zijn divers en bieden interessante texturen zoals melange, slubs en de zomerse favoriet linnen.

De combinatie van stoffen, silhouetten en het kleurenpalet - bestaande uit crèmes, witten, aardetinten, frisse blauwen en zomergroenen - brengt de Griekse invloed tot leven in elk kledingstuk. Deze collectie straalt gemak en plezier uit voor de moderne gent die het draagt.

Credits: Dstrezzed

Dit is de zesde keer dat ons merk deelneemt aan de Pitti Uomo, en we zijn verheugd om dit keer onze nieuwe partner uit Duitsland, Ben Botas (Ben And GmbH), aan boord te hebben. We zijn erg blij om opnieuw met Ben Botas en zijn premium bureau Ben And GmbH samen te werken. Dit is eigenlijk een soort van 'welkom terug', omdat Ben And betrokken was bij onze allereerste stappen op de Duitse markt zo'n 6 tot 7 jaar geleden. We voelden de behoefte om samen te werken met een bureau dat in staat is om klanten in het premium segment te bedienen en ons bedrijf te laten groeien met een premium strategie. Bovendien bespreken we samen de mogelijkheden om in het eerste kwartaal van 2025 onze allereerste Duitse Dstrezzed monobrand winkel te openen in Düsseldorf. - Roy van de Kamp, Sales Director.

Kom langs bij onze stand op de Pitti Uomo, Stand 1, Cortile Lorenes, waar een DJ de muziek verzorgt en bezoekers kunnen genieten van frozen cocktails.

Over Dstrezzed

Al meer dan tien jaar is Dstrezzed een voorloper in het creëren van kwaliteitsvolle, comfortabele herenkleding die perfect past bij de moderne man. Met collecties verkrijgbaar op maar liefst 800 plekken wereldwijd, viert Dstrezzed het goede leven, zoals ze zeggen - 'Don't Stress.' Hun iconische achthoekige logo staat voor eindeloosheid en eenheid, een sterk symbool van de verbondenheid onder de brotherhood wereldwijd.

OVER HET MERK
Lees meer over Dstrezzed op de merkpagina
Dstrezzed
SS25