ONDERZOEKEN. INNOVEREN. BESCHERMEN.

Intellectueel eigendom wordt wettelijk beschermd om ervoor te zorgen dat uitvinders  de vruchten kunnen plukken van hun werk. ISKO is met zijn vele octrooien en merken een pionier in de denimbranche.

Intellectueel eigendom is een belangrijke asset in onze branche. De bescherming van innovatieve stoffen geeft ISKO en haar klanten een voorsprong op de concurrentie.

ISKO heeft visionaire uitvindingen op haar naam staan en beschermt haar merkwaarde. Dat doen we met hulp van eersteklas experts in creativiteit en technologie. Bescherming van intellectueel eigendom is cruciaal om te voorkomen dat concurrenten of anderen een gepatenteerd artikel kunnen kopiëren. Naast het nauwkeurig registreren van haar intellectueel eigendom, is ISKO vastberaden dit ook actiever te gaan handhaven in de toekomst, aldus Roos van Schooneveld, ISKO Senior Legal Counsel. 

ISKO heeft wereldwijd 10 geregistreerde octrooien meer dan 100 merken en ruim 100 octrooien waarvoor de aanvraag in behandeling is. Daarmee heeft het de basis gelegd voor een nieuw tijdperk in de denimbranche. Dankzij deze enorme variatie aan stofconcepten kunnen onze klanten profiteren van het meest innovatieve en baanbrekende textiel op de markt. Designers en merken over de hele wereld kunnen rekenen op een breed assortiment van hypermoderne producten die onderscheidend zijn en zorgen voor tevreden en loyale klanten.

ONTDEKKEN, EXPERIMENTEREN, UITVINDEN EN TECHNOLOGIE BENUTTEN

Deze drie octrooien vormen de hoekstenen van de revolutionaire innovatie bij ISKO:

ISKO Future Face™

Europees octrooi verleend in 2015

Voelt zacht aan en blijft beter in vorm. Een denim-look met het typische comfort van een joggingbroek. De eerste technologie met een gebreide look. We durven zelfs te stellen dat het meer denim is dan denim zelf.

ONDERZOEKEN. INNOVEREN. BESCHERMEN.

ISKO Pop™

Europees octrooie verleend in 2015

Een prachtige stof van 100% katoen. ISKO Pop™ staat voor uitstekende prestaties en een zeer luxe afwerking. Dit gepatenteerde concept begint al bij de garen en blijft ook permanent behouden in het kledingstuk, hoe vaak het ook wordt gewassen. In de productie worden geen wasverzachters gebruikt. Dit zorgt voor minder chemicaliëngebruik en een duurzamer product.

ONDERZOEKEN. INNOVEREN. BESCHERMEN.

ISKO Recall™

Europees octrooi verleend in 2016

Een duurzame stof met vormgeheugen dat niet verslechtert naarmate het langer en vaker wordt gedragen. ISKO Recall™ behoudt haar flatteuze pasvorm en sluit aan op het lichaam als een tweede huid. Dankzij het vormbehoud hoeven kledingstukken niet zo vaak te worden gewassen als ander denim. De klant bespaart hierdoor water tijdens de levenscyclus van het product. Vormverlies is verleden tijd met het gepatenteerde ISKO Recall™.

ONDERZOEKEN. INNOVEREN. BESCHERMEN.
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN