• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Online luxe mode platform Mytheresa introduceert mannenmode

Online luxe mode platform Mytheresa introduceert mannenmode

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Mode

Mytheresa stap de mannenmode in. Vanaf januari 2020 zal het online luxe platform ook herenmode aanbieden, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Mytheresa heeft zich sinds het bestaan altijd op damesmode gericht, tot nu toe.

Meer dan 120 merken zullen in het segment worden aangeboden, waaronder bestaande merken uit het portfolio van Mytheresa maar ook nieuwe merken worden toegevoegd. De mannenafdeling van Mytheresa krijgt een eigen look, anders dan de damesafdeling, en zal zich focussen op het product.

“De stap naar mannenmode is een natuurlijke ontwikkeling voor Mytheresa terwijl het bedrijf verder groeit. We willen een nieuwe visie presenteren in het post-streetwear tijdperk en willen een mode autoriteit op het gebied van mannenmode worden zoals we dat ook al in de damesmode zijn,” aldus de president van Mytheresa, Michael Kliger, in het persbericht. “Voor de mannen hebben we een high fashion en zeer gecureerde aanpak - het draait meer om tailoring, pakken, origineel ontwerp en de waardering van kwaliteit en merk erfgoed met een verfijnde blik op streetwear.”

Beeld: Unsplash

MANNENMODE
Menswear
Mytheresa