• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Ontdek de Sedoc Pants: de nieuwe toevoeging bij No Excess

Ontdek de Sedoc Pants: de nieuwe toevoeging bij No Excess

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Gregory Sedoc Credits: No Excess

Broeken moeten vandaag de dag niet alleen stijlvol zijn, maar ook van uitstekende kwaliteit. No Excess heeft onlangs de Sedoc Pants toegevoegd aan hun collectie, het resultaat van een doordachte samenwerking met Gregory Sedoc, gedreven door huidige trends en behoeftes.

Sedoc is een oud-Olympisch atleet, bekend om zijn indrukwekkende prestaties op de hordebaan. Met meerdere nationale titels en een succesvolle carrière als hordeloper, heeft Sedoc zijn naam gevestigd als een sporticoon. Zijn toewijding, discipline en passie voor sport maken hem de perfecte partner voor een samenwerking met No Excess.

Meerwaarde voor de retailer

Het uitgebreide maatbereik maakt deze broek toegankelijk voor een brede doelgroep, wat de potentie voor retailers vergroot om een breed scala aan klanten aan te trekken. Daarnaast maken de lengtematen, beschikbare kleuren, en de aantrekkelijke verkoopprijs, de Sedoc Pants een waardevolle aanvulling voor elke winkelcollectie. De stijl biedt ook een aantrekkelijke inkoopprijs, met extra volumekorting op de eerste order. Dit maakt het een strategische keuze voor retailers die willen profiteren van zowel kostenefficiëntie als kwaliteitsproducten.

De superieure travelstof die gebruikt wordt in de Sedoc Pants, sluit ook naadloos aan bij het DNA van het merk, waar comfort voorop staat. De stof biedt talloze voordelen: hij is kreukvrij, ademend, sneldrogend en heeft een fijne stretch. Het strakke, eigentijdse design van de broek maakt deze veelzijdig en geschikt voor zowel formele als informele settings.

Gregory Sedoc Credits: No Excess

Toekomstige collecties en inkoopperiode

De nieuwe broek wordt niet alleen nu, maar ook in toekomstige collecties (SS25 en FW25) opgenomen. Voor het aankomende zomerseizoen wordt het assortiment uitgebreid met vier nieuwe kleuren, wat de veelzijdigheid van de broek verder vergroot. Retailers kunnen de Sedoc Pants inkopen tot en met 31 augustus 2024, met de huidige kleuren die worden doorgetrokken naar de wintercollectie van 2025. Deze blik op de toekomst benadrukt de blijvende waarde van de Sedoc Pants binnen de collectie van No Excess.

De Sedoc Pants vertegenwoordigt een mix van stijl, comfort en kwaliteit, passend bij de behoeften van de moderne man en inkoper van No Excess. Door de introductie van deze broek biedt No Excess niet alleen een mode-item aan, maar een levensstijl. Met de juiste balans tussen sportieve flair en functionaliteit, zijn de Sedoc Pants een mooie toevoeging voor elke retailer die zijn klanten comfortabele en kwalitatieve mode wil bieden.

OVER HET MERK
Lees meer over No Excess op de merkpagina
Menswear
No Excess